קני חג המולד המתוק דורש כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה משרת 30. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 192 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. תמורת 30 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם קמח, קליפת תפוז, מים חמים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמזנון לא יקר לחג המולד . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . מתכונים דומים: קרינגל חג המולד קראק (הקראק הטוב ביותר של חג המולד אי פעם!) , עוגיות סוכריות סוכריות חג המולד האלוהיות וחג המולד עם ברווז פקין .
הוראות
1
בסיר מערבבים את כל מרכיבי המילוי. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, לבצק, צורבים חלב ומצננים עד פושר. ממיסים שמרים במים; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, מלח וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
חותכים חמאה עד שהתערובת מזכירה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
4
מוסיפים חלב, תערובת שמרים וביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
מאחדים ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מניחים את הבצק בקערה משומנת. מכסים היטב בניילון נצמד; מקררים לפחות שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
7
מחלקים את הבצק לשניים. על משטח מקומח היטב, מרדדים כל חצי בצק לתבנית 18 אינץ'. x 15 אינץ'. מַלבֵּן. מחלקים את המילוי ומורחים על כל מלבן. קפלו כל מלבן לשלישים, החל מה-15 אינץ'. צַד. כעת הבצק יהיה בגודל 15 אינץ' על 6 אינץ'.