קרוסטיני יווני
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל ים תיכוני. נסו להכין קרוסטיני יווני בבית. למנה הורדת יצירה הזו יש 249 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מספיק ל-24 מנות . לכו לחנות וקנו זיתים יווניים, חמאה, ויניגרט יווני ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -25 דקות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 יגידו שהוא קלע בול. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטואובו . בהתחשב בכל הגורמים, המתכון הזה מקבל ציון ספונקולרי של 48% , וזה ציון מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: קרוסטיני רדיקיו מלוח ופרושוטו עם סאפה מתוק בסירופ , קרוסטיני שנטרל ותאנים , וקרוסטיני צ'וריסו וגבינה .
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו את גבינת השמנת, הוויניגרט והשום. הוסיפו זיתים ופלפלים אדומים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים חמאה על פרוסות הבאגט; מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 3-4 דקות או עד להשחמה קלה.
מורחים את תערובת גבינת השמנת על הטוסטים; מפזרים גבינת עיזים.
אופים 2-3 דקות נוספות או עד שהגבינה רכה.