קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

תפוח-בלסמי צלעות חזיר ואורז

תפוח-בלסמי צלעות חזיר ואורז
צלעות חזיר ואורז תפוח בלסמי לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 610 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . תמורת $3.02 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית המשרתת 4. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חומץ בלסמי, בצל, פלפל ופטריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 85% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות חזיר עם תפוח - טעם של סתיו תוך 30 דקות , צלעות טלה במרינדה בלסמי , וצלעות חזיר וקארי וכרובית עם אורז בסמטי .

הוראות

1
מפזרים צלעות חזיר עם 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית. צלעות חזיר חומות משני הצדדים; להסיר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
באותה מחבת, מוסיפים תפוחים, פטריות ובצל; מבשלים ומערבבים 4-5 דקות או עד לריכוך. מערבבים פנימה אורז, מרק, חומץ, טימין, ושאר המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, מכוסה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים מעל צלעות חזיר; מבשלים, מכוסה, 4-6 דקות או עד שמדחום המוכנס לבשר חזיר מצביע על 145°.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.