קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות62
מגזין

1-צלחת פפרוני גבינה פיצה לאפות

1-צלחת פפרוני גבינה פיצה לאפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל 1 צלחת פיצה פפרוני לאפות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 2102 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 106 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם קמח, שמן זית, פפרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 96%. מתכונים דומים: פיצה פפרוני צלחת עמוקה, פיצה פפרוני דיפ-דיש, ו פיצה פפרוני צלחת עמוקה.

הוראות

1
מערבבים חומרי הבלילה בצלחת פאי 9-1 / 2 אינץ ' מרוסס מראש.
2
מורחים רוטב פיצה באופן שווה על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
בצק עליון עם פרוסות פפרוני. לדחוף בחוזקה פפרוני לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
5
אופים על ידי הצבת בתנור קר; להגדיר טמפרטורה 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים במשך 30 דקות או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון