אם יש לכם טאקו bellâ® & סלסה עבה, קרם knudsen, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. נסו פהיטות עוף באורך 30 דקות, 15 דקות פהיטות צמחוניות, ו 20 דקות עוף טעים פהיטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ומערבבים סטייק בשמן חם במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פלפלים ובצל; מבשלים 3 עד 4 דקות או עד סטייק מבושל דרך וירקות הם פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
מוסיפים סלסה ומרינדה; מערבבים היטב. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
4
כף באופן שווה על טורטיות; להתגלגל. למעלה עם ממרח אבוקדו ושמנת חמוצה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.