3-in-1 מטבל איטלקי נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא את גבינת השמנת של פילדלפיה, גבינת מוצרלה, לבבות ארטישוק מושרים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו מטבל פיצה, מטבל חציל מעושן, ו מטבל גבינה פימנטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים תחילה 4 מרכיבים עד מעורבב.
3
כפית לצלחת פאי 9 אינץ'.
4
אופים 10 דקות. מערבבים. מסדרים עגבניות, ארטישוקים ופלפלים על תערובת גבינה בשלושה חלקים נפרדים.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Spalletti Kianti D. O. C. G. (). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.