Aaku Pappu (דאל עם ירקות)
Aaku Pappu (דאל עם ירקות) נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם אבקת asafoetida, ירקות amaranth, עדשים עורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. נסו מתכון ממדיקאיה פפו / מנגו דאל / מתכון אנדרה פפו, Ponnaganti Aaku Kobbari Vepudu ~ מים Amaranth משאיר מטגנים קוקוס, ו עגבניות דאל / עגבניות פפו / אנדרה פפו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את אפונה יונה עם 2 כוסות מים בסיר לחץ עד המים נספגים ואת האפונה הם מכרז, על 5 דקות.
מביאים 2 כוסות מים לרתיחה עם כורכום ומלח; מוסיפים את הירקות amaranth ומבשלים עד במכרז, על 5 דקות; לנקז. מערבבים את האפונה המבושלת לתוך הירקות; להפריש.
מחממים את השמן במחבת קטנה; מבשלים את העדשים, זרעי חרדל, זרעי כמון ופלפלי צ ' ילה אדומים בשמן עד שהזרעים מתחילים להתיז.
מוסיפים את פלפלים ירוקים צ ' ילה, קארי עלים, ואבקת asafoetida ולהמשיך לבשל עוד 30 שניות; מיד מערבבים לתוך אפונה וירקות.