Amatriciana
Amatriciana עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. אם יש לך פתיתי פלפל, גבינת פרמזן, פסטה לינגווינית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. . נסו Amatriciana, Bucatini all ' Amatriciana, ו Pastan All ' Amatriciana (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון קצוץ בסיר גדול מעל חום גבוה בינוני עד פריך, על 5 דקות.
מסננים את כל אבל 2 כפות של טפטוף מהמחבת.
מוסיפים בצל ומבשלים על אש בינונית כ 3 דקות. מערבבים פתיתי שום ופלפל אדום; לבשל 30 שניות.
מוסיפים עגבניות משומר, לא מצוחצחים; מבשלים 10 דקות, פירוק עגבניות.
בינתיים, לבשל את הפסטה בסיר גדול של 4 ליטרים רותחים מים מלוחים עד אל דנטה.
מערבבים בזיליקום לתוך הרוטב, ולאחר מכן לזרוק עם פסטה מבושלת.
מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.