Arancini Di Riso עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. נסו Arancini di Riso, קציצות ריזוטו: ארנסיני די ריסו, ו Sartu di Riso (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
יוצקים מספיק שמן בסיר גדול כבד כדי להגיע לעומק של 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מחממים את השמן מעל חום בינוני עד 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מערבבים את הביצים, ריזוטו, פרמזן, ו 1/2 כוס פירורי הלחם בקערה גדולה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מניחים את פירורי הלחם הנותרים בקערה בינונית. באמצעות כ 2 כפות של תערובת ריזוטו עבור כל, טופס תערובת ריזוטו לתוך 1 3/4-כדורי קוטר אינץ'. הכנס קוביית 1 של מוצרלה למרכז של כל כדור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תפוח אדמה נא מגורר
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מגלגלים את הכדורים בפירורי הלחם למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
דראגי פנינה לבנות
7
עבודה בקבוצות, להוסיף את כדורי האורז כדי ail חם לבשל עד חום מחומם דרך, הופך אותם לפי הצורך, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את כדורי האורז מגבות נייר כדי לנקז. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
תן לנוח 2 דקות.
9
מגישים חם.
10
להביא את המרק לרתיחה בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוסיף את פטריות פורצ ' יני. להפריש עד הפטריות רכות, כ 5 דקות. לשמור על מרק חם על חום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
12
ממיסים את החמאה בסיר כבד גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
14
מוסיף את הבצל ו לטגן עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
15
מוסיפים את הפטריות הלבנות ושום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את פטריות פורצ ' יני ללוח חיתוך. דק קוצצים את הפטריות ומוסיפים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
לטגן עד הפטריות רכות ומיצים להתאדות, על 5 דקות. מערבבים את האורז ולתת לו טוסט במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
למריחה על טוסט אם רוצים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
17
מוסיף את היין; לבשל עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
18
מוסיפים 1 כוס מרק חם; מבשלים על חום בינוני-נמוך עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. המשך לבשל עד האורז הוא רק רך ואת התערובת היא שמנת, הוספת יותר מרק על ידי כוסולים ערבוב לעתים קרובות, על 28 דקות (האורז יספוג 6 עד 8 כוסות של מרק). מערבבים באפונה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)