קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות9
ציון בריאות11
מגזין

Arancini III

Arancini III
ארנסיני השלישי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. אם יש לך אורז arborio, חוטי זעפרן, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו ארנסיניname, ארנסיניname, ו תתר טוט ארנסיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את היין והזעפרן בכוס או בקערה קטנה. מערבבים בקצרה, ואז לתת לו לשבת. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מערבבים את האורז, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהאורז ספג את רוב החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
מערבבים לאט את היין הלבן ואת הזעפרן לתוך האורז, תוך ערבוב ברציפות עד היין נספג ואורז הוא שמנת. העונה עם טימין, ואז לשפוך 1 כוס מרק עוף בכל פעם, בישול ערבוב כל הזמן עד שכל כוס מרק נספג לפני הוספת הבא. תפסיק להוסיף מרק כאשר האורז רך. אם נגמר לך מרק, אתה יכול להשתמש במים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
זעפרןזעפרן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הסר מהחום, מערבבים את גבינת הפרמזן ומאפשרים להתקרר עד שאתה יכול לגעת בו מבלי לשרוף את הידיים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
6
מעט גריז גיליון עוגיות גדול עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
יוצקים את ריזוטו החוצה על הסדין ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מניחים במקרר במשך כשעה או עד צונן.
9
כאשר האורז הוא מגניב, לגלגל מנות קטנות לתוך כדורים על הגודל של כדורי גולף. הכנס קוביית גבינת פונטינה למרכז של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מגלגלים כל כדור בפירורי לחם למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
מחממים את שמן הזית בסיר כבד או בטיגון עמוק ל 375 מעלות F 190 מעלות C). השמן צריך להיות על 3 אינץ ' עמוק. כאשר השמן חם, לטגן את arancini עד שהם מגיעים חום אורנג ' זהוב, כ 3 דקות. Arancini פשוטו כמשמעו "תפוזים קטנים". מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת עם כל רוטב מרינרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף