Asiago-פירה פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Asiago-פסטו פירה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 239 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך תפוחי אדמה שום קלוי, פסטו בזיליקום, מרגרינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו שום Asiago פירה תפוחי אדמה, Asiago פירה וברוקולי, ו פירה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, חלב חום, מים ומרגרינה לרתיחה. מערבבים בתוכן של שני שקיות של תפוחי אדמה (מתוך קופסת תפוחי אדמה) רק עד לחלח; בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים עם מזלג עד חלקה. מערבבים בגבינה.
כפית תפוחי אדמה לתוך צלחת הגשה. זרוק פסטו על גבי תפוחי אדמה; מערבולת עם כפית. למעלה עם פלפל.