קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Basboosa

Basboosa
Basboosa דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מספק כ 12 מנות . . רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לך מי ורדים, אבקת אפייה, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Basboosan II, ו Basboosa-עוגת Semolina קלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את קמח הסולת, 1/2 כוס סוכר, יוגורט, שמן, קוקוס ואבקת אפייה. להפריש במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
אבקת אפייהאבקת אפייה
קוקוסקוקוס
יוגורטיוגורט
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בסיר קטן מעל חום בינוני-גבוה, מערבבים יחד את המים, 1 3/4 כוסות סוכר, ומי ורדים. מביאים לרתיחה, ומרתיחים במשך 3 או 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום, ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מורחים את הבלילה סולת לתחתית 9x13 מחבת אפייה אינץ'. חותכים לריבועים או יהלומים, ומניחים על חצי שקדים על כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום בהיר. החלף את הגדרת התנור כדי לצלות, ו לצלות עד העליון הוא זהב, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהתנור, ושופכים את הסירופ על הריבועים.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חמים.