Basboosa
Basboosa דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מספק כ 12 מנות . . רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לך מי ורדים, אבקת אפייה, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Basboosan II, ו Basboosa-עוגת Semolina קלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את קמח הסולת, 1/2 כוס סוכר, יוגורט, שמן, קוקוס ואבקת אפייה. להפריש במשך 30 דקות.
בסיר קטן מעל חום בינוני-גבוה, מערבבים יחד את המים, 1 3/4 כוסות סוכר, ומי ורדים. מביאים לרתיחה, ומרתיחים במשך 3 או 4 דקות.
הסר מהחום, ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים את הבלילה סולת לתחתית 9x13 מחבת אפייה אינץ'. חותכים לריבועים או יהלומים, ומניחים על חצי שקדים על כל חתיכה.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום בהיר. החלף את הגדרת התנור כדי לצלות, ו לצלות עד העליון הוא זהב, 2 עד 3 דקות.
הסר מהתנור, ושופכים את הסירופ על הריבועים.