Bass Puttanesca מפוספס עם תפוחי אדמה עם אצבעות צרובות
אם יש לך בערך שעה ו-10 דקות לבלות במטבח, פוטנסקה בס פסים עם תפוחי אדמה עם אצבעות צרובות עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי שכדאי לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1066 קלוריות, 54 גרם חלבון ו-50 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש שיני שום, מלח ופלפל כשר, שמן זית כתית מעולה ויין לבן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זהו מתכון יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 86%. מתכונים דומים: All'amatriciana בס פסים צרובה, בס פסי בר צרוב עם "פונדו עגבניות" ופונדו פסי בר צרובים עם מרווה עגבניות.
הוראות
1
במחבת גדולה על אש בינונית מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומבשלים עד שהם פשוט ריחניים, דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את האנשובי, הצלפים והזיתים ומבשלים עד שהאנשובי מתחיל להתמוסס בשמן, כ-5 דקות.
פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי עבור בס פסים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Weinert Cavas de Weinert. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.