קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

Bass Puttanesca מפוספס עם תפוחי אדמה עם אצבעות צרובות

Bass Puttanesca מפוספס עם תפוחי אדמה עם אצבעות צרובות
אם יש לך בערך שעה ו-10 דקות לבלות במטבח, פוטנסקה בס פסים עם תפוחי אדמה עם אצבעות צרובות עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי שכדאי לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1066 קלוריות, 54 גרם חלבון ו-50 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש שיני שום, מלח ופלפל כשר, שמן זית כתית מעולה ויין לבן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זהו מתכון יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 86%. מתכונים דומים: All'amatriciana בס פסים צרובה, בס פסי בר צרוב עם "פונדו עגבניות" ופונדו פסי בר צרובים עם מרווה עגבניות.

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומבשלים עד שהם פשוט ריחניים, דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את האנשובי, הצלפים והזיתים ומבשלים עד שהאנשובי מתחיל להתמוסס בשמן, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
יוצקים פנימה את היין ואת רוטב העגבניות הבסיסי ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את פילה הדג, מוודאים שהם שקועים ברוטב, ומבשלים בעדינות עד שהדג מבושל והבשר לבן חלבי ומעט מתקלף, כ-10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
בינתיים חוצים כל אצבע לשניים לאורכו ומניחים בקערה בינונית. לזרוק היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את תפוחי האדמה, הצד החתוך כלפי מטה ומבשלים עד שהם משחימים היטב, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
9
מגישים את תפוחי האדמה לצד הפוטנסקה ומקשטים בבזיליקום ופלפל שחור גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
בסיר גדול עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
11
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני אך לא משחים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12
מוסיפים את העגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם מסמיכים מעט, כ-15 דקות. מערבבים פנימה סוכר ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
תנו לרוטב הנוסף להתקרר לחלוטין ואז אוטמו במיכלים אטומים. שומרים במקרר עד שבוע ומקפיאים עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

3אנשובי, קצוץ או מעוך עם מזלגאנשובי, קצוץ או מעוך עם מזלג3אנשובי, קצוץ או מעוך עם מזלגאנשובי, קצוץ או מעוך עם מזלג1חבורה קטנהבזיליקום, נבע, לקישוטבזיליקום, נבע, לקישוט1חבורה קטנהבזיליקום, נבע, לקישוטבזיליקום, נבע, לקישוט5kgsעגבניות קצוץעגבניות קצוץ441 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון541 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה fingerling, parboiled במשך כ 12 עד 15 דקות, מנוקז ומקוררתפוחי אדמה fingerling, parboiled במשך כ 12 עד 15 דקות, מנוקז ומקורר12ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק4largesשיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1011 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן מרוקאי מרוקאי נרפא זיתים שחורים, קצוצים בערךשמן מרוקאי מרוקאי נרפא זיתים שחורים, קצוצים בערך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, בתוספת תוספת לקישוטשמן זית, בתוספת תוספת לקישוט0חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה בס פסים, עורפילה בס פסים, עור3חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1201 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי עבור בס פסים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Weinert Cavas de Weinert. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
ויינרט קאבס דה ויינרט
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.