Blackberry-Nectarine Crisp
Blackberry-Nectarine פריך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא גרנולה, נקטרינות, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: נקטרינה-בלקברי קריספ, עוגת אוכמניות נקטרינה, ו נקטרינה-קובלר אוכמניות.
הוראות
מניחים מדף על מדף התנור העליון. מחממים תנור ל 204° חמאה 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה. קו תבנית אפייה גדולה עם נייר כסף.
מערבבים קמח, גרנולה, אבקת אפייה וג ' ינג ' ר עם 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה.
מוסיפים חמאה וקצות האצבעות להשתמש, בלנדר מאפה או שני סכינים לעבוד לתוך תערובת הדומה פירורים גסים. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש. (תערובת פירור יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש.)
מערבבים אוכמניות ונקטרינות בקערה גדולה.
מוסיפים מיץ לימון, נשאר 3/4 כוס סוכר קורנפלור; מערבבים היטב ויוצקים לתוך צלחת אפייה.
מפזרים תערובת פירור באופן שווה על פירות.
מניחים צלחת אפייה על תבנית אפייה מרופדת ואופים עד השחמה ופריך, 40 עד 45 דקות.
בואו להתקרר לפחות 35 דקות לפני ההגשה.