Blancmange
Blancmange עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 286 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, שקדים, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Blancmange, Blancmange שוקולד, ו Biancomangiare (Blancmange) (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס חלב בקערה קטנה; להפריש.
מניחים 4 כוסות חלב ושקדים בבלנדר, ומעבדים עד חלקה. מסננים דרך מסננת לסיר בינוני; להשליך מוצקים. מערבבים בסוכר, מלח, ותמצית, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את תערובת הג 'לטין, ערבוב עד מתמוסס ג' לטין; להסיר מן החום.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 30 דקות או עד תערובת חלב מגיע לטמפרטורת החדר; מערבבים מדי פעם. בעדינות מערבבים רבע ציפוי מוקצף לתוך תערובת חלב; בעדינות לקפל הנותרים ציפוי.
כפית תערובת חלב 2/3 כוס לתוך כל 9 (6 אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות או לילה. שחרר קצוות blancmange עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת קינוח הפוך על גבי כל כוס, והופכים על גבי צלחות.