קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

Braciole

Braciole
ברז'ל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1070 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. מתכון זה מ Foodnetwork יש 55 אוהדים. אם יש לך פרובולונה, בצל, עלי דפנה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו Braciole, Braciole של Pammie, ו בשר ברז'ל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את החומרים הראשונים 5 בקערה בינונית כדי להתמזג. מערבבים 2 כפות שמן. תערובת העונה עם מלח ופלפל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
תניח את הסטייק על משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
4
מפזרים את תערובת פירור הלחם באופן שווה על הסטייק כדי לכסות את החלק העליון באופן שווה. החל מ 1 קצה קצר, לגלגל את הסטייק כמו גליל ג ' לי כדי לצרף את המילוי לחלוטין. באמצעות חוט הקצב, לקשור את גליל סטייק כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ג'ליג'לי
סטייק.סטייק.
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
5
מפזרים את הברז ' ל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן במחבת כבדה גדולה ovenproof מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיף את הברז ' ל ומבשל עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות.
9
מוסיפים את היין למחבת ומביאים לרתיחה. מערבבים ברוטב מרינרה. מכסים חלקית בנייר כסף ואופים עד שהבשר כמעט רך, הופכים את הברז ' ל ושופכים ברוטב כל 30 דקות. לאחר 1 שעה, לחשוף ולהמשיך לאפות עד הבשר רך, על 30 דקות יותר. זמן הבישול הכולל צריך להיות על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
רוטברוטב
בשרבשר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
10
הסר את הברז ' ל מהרוטב. באמצעות סכין חדה גדולה, לחתוך את לרוחב braciole ואלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
11
העבר את הפרוסות לצלחות. כפית את הרוטב מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
12
בסיר תבשיל גדול, מחממים שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
13
מוסיפים בצל ושום וטחון עד רך שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
14
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גזרגזר
סלריסלרי
15
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
16
מוסיפים עגבניות, בזיליקום ועלי דפנה ומפחיתים את החום לנמוך. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 1 שעה או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
17
הסר עלי דפנה וטעם לתיבול. אם רוטב טעם חומצי מדי, מוסיפים חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם, כדי לעגל את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
עלי דפנהעלי דפנה
תיבולתיבול
רוטברוטב
18
יוצקים חצי רוטב עגבניות לתוך הקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. המשך עם רוטב עגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
19
אם לא באמצעות כל הרוטב, לאפשר לו להתקרר לחלוטין ולאחר מכן לשפוך 1 עד 2 מנות כוס לתוך שקיות מקפיא פלסטיק. להקפיא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב