ברז'ל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1070 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. מתכון זה מ Foodnetwork יש 55 אוהדים. אם יש לך פרובולונה, בצל, עלי דפנה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו Braciole, Braciole של Pammie, ו בשר ברז'ל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את החומרים הראשונים 5 בקערה בינונית כדי להתמזג. מערבבים 2 כפות שמן. תערובת העונה עם מלח ופלפל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
תניח את הסטייק על משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
4
מפזרים את תערובת פירור הלחם באופן שווה על הסטייק כדי לכסות את החלק העליון באופן שווה. החל מ 1 קצה קצר, לגלגל את הסטייק כמו גליל ג ' לי כדי לצרף את המילוי לחלוטין. באמצעות חוט הקצב, לקשור את גליל סטייק כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ג'לי
סטייק.
גלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
5
מפזרים את הברז ' ל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן במחבת כבדה גדולה ovenproof מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיף את הברז ' ל ומבשל עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות.
9
מוסיפים את היין למחבת ומביאים לרתיחה. מערבבים ברוטב מרינרה. מכסים חלקית בנייר כסף ואופים עד שהבשר כמעט רך, הופכים את הברז ' ל ושופכים ברוטב כל 30 דקות. לאחר 1 שעה, לחשוף ולהמשיך לאפות עד הבשר רך, על 30 דקות יותר. זמן הבישול הכולל צריך להיות על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרה
רוטב
בשר
יין
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
מחבת
10
הסר את הברז ' ל מהרוטב. באמצעות סכין חדה גדולה, לחתוך את לרוחב braciole ואלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סכין
11
העבר את הפרוסות לצלחות. כפית את הרוטב מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
12
בסיר תבשיל גדול, מחממים שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
13
מוסיפים בצל ושום וטחון עד רך שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
14
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גזר
סלרי
15
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
16
מוסיפים עגבניות, בזיליקום ועלי דפנה ומפחיתים את החום לנמוך. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 1 שעה או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
עגבנייה
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
סיר
17
הסר עלי דפנה וטעם לתיבול. אם רוטב טעם חומצי מדי, מוסיפים חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם, כדי לעגל את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
עלי דפנה
תיבול
רוטב
18
יוצקים חצי רוטב עגבניות לתוך הקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. המשך עם רוטב עגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
19
אם לא באמצעות כל הרוטב, לאפשר לו להתקרר לחלוטין ולאחר מכן לשפוך 1 עד 2 מנות כוס לתוך שקיות מקפיא פלסטיק. להקפיא עד 6 חודשים.