נקניק, מרק תפוחי אדמה וכרוב יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך גבינה שוויצרית, תפוחי אדמה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק תפוחי אדמה Bratwurst, נקניק וכרוב אדום, ו כרוב נקניקיות נמס..
הוראות
1
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לטגן את הנקניק במשך 10 דקות, או עד השחמה והתפוררה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
לנקז היטב ולהשליך את השומן.
3
בסיר גדול מעל חום גבוה, לשלב את הנקניק השחום, תפוחי אדמה, בצל ומים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות.
מוסיפים את הכרוב, חוזרים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
5
מוסיפים 2 1/2 כוסות חלב וחום לאט רק מתחת לרתיחה. (הערה: אל תנסה לעשות את זה מהר מדי, או החלב יישרף על החלק התחתון של הסיר.)
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את הקמח עם החלב הנותר, ומוסיפים לסיר לאט, תוך ערבוב מתמיד, כך שהקמח לא מתקפל. (הערה: ודא שאתה מקבל את כל הגושים כי הם לא לבשל בכוחות עצמם.)