קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות13
מגזין

Brazo de Reina (תותים וקרם עוגה רול)

Brazo de Reina (תותים וקרם עוגה רול)
Brazo de Reina (תותים וקרם עוגה רול) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 880 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 445 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, אבקת אפייה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Brazo de Reina (עוגת Dulce de Leche הצ'יליאנית), תותים קרם ספוג עוגת רול, ו תותים שמנת מלאך מזון רול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה תבנית אפייה. קו גיליון האפייה עם נייר קלף וחמאה נייר קלף. הניחו בצד והניחו מגבת מטבח נקייה על משטח עבודה.עם מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה עד נוקשה ולהניח בצד. בקערה אחרת, לנצח את החלמונים עד חיוור. בהדרגה מוסיפים את הסוכר והוניל extract.In עוד קערה לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
אבקת אפייהאבקת אפייה
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מערבל ידמערבל יד
מגבות מטבחמגבות מטבח
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת חלמון הביצה ומערבבים היטב.מקפלים את החלבונים לתוך תערובת קמח ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
3
מורחים את הבלילה באופן שווה על נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
4
אופים במשך 12 דקות או עד העוגה הוא זהב.בינתיים, בקערה בינונית, לנצח את הקרם במהירות בינונית עד שהוא מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
5
מוסיפים אבקת סוכר ווניל. הגבירו את המהירות לגובה בינוני והכו עד שייווצרו פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
6
מניחים במקרר עד מוכן לשימוש.הפעל סכין שולחן סביב הקצוות של העוגה ולהפוך את העוגה על מגבת המטבח מוכן. בזהירות לקלף את נייר הקלף. החל בקצה הצר, מגלגלים את העוגה ומגבות יחד, לתוך בול עץ. מגניב לגמרי על מתלה תיל.לפרוש את העוגה ולהסיר את המגבת, להפיץ את הקצפת על העוגה העליון עם תותים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
תותיםתותים
מורחיםמורחים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מגבות מטבחמגבות מטבח
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
7
מגלגלים את העוגה ומעבירים, צד התפר למטה, לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
8
מפזרים אבקת ed סוכר או קצפת וכאשר מוכן לשרת, לחתוך את הגליל לפרוסות עבות ולסדר על מגש.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
סוכרסוכר
גלולגלול