קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

Bun Bò Hue

Bun Bò Hue
Bún Bò Hue is a חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 93 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 1248 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבעולי עשב לימון, מלח כשר, עצמות שוק בקר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
הפוך את המניה: כדי להבטיח את הסיר הוא גדול מספיק כדי blanch את העצמות מבלי רותחים מעל, לשים את העצמות בסיר ולהוסיף מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. ואז להסיר את העצמות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מביאים את המים לרתיחה. כאשר הוא ברתיחה מתגלגלת, מוסיפים את זנב השור, שוק בשר בקר ועצמות חזיר. להחזיר את המים לרתיחה ומרתיחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
עצם חזירעצם חזיר
זנב שורזנב שור
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מסננים את העצמות למסננת ושוטפים מתחת למים זורמים קרים. יש לשטוף את הסיר ולהחזיר את שור שטוף, עצמות צוואר, ו שנקס לסיר.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הוסף את marrowbones ואת חזה הבקר.
5
חותכים את החלק החיוור, בשרני (4 אינץ ' התחתון) של כל גבעול עשב לימון ולהשליך את צמרות עלים. למחוץ את lemongrass עם הצד של סכין קצבים או התחתון של מחבת כבדה ולהוסיף אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים 8 ליטרים מים מתוקים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מנמיכים את החום כך הנוזל הוא ב מבשלים ולרחף את כל חלאות שעולה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
לאחר 45 דקות, מוכן אמבט מים קרח, ולאחר מכן לבדוק את העטין עבור doneness באמצעות מבחן chopstick: להעביר את חזה הבקר לצלחת לתקוע אותו עם צ ' ופסטיק; המיצים צריכים לרוץ ברור. אם הם לא, להחזיר את חזה הבקר לסיר ולהמשיך לבשל, לבדוק שוב 10 דקות. כאשר העטין נעשה, להסיר אותו מן הסיר (שמירה על נוזל הבישול) ומיד לטבול אותו באמבט מים קרח, אשר יפסיק את הבישול ולתת את הבשר מרקם מוצק יותר. כאשר חזה הבקר הוא מגניב לחלוטין, להסיר מן המים, לטפוח יבש, להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
המשך להרתיח את המניה במשך 2 שעות נוספות, ברפרוף לפי הצורך כדי להסיר כל חלאה כי צורות על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
הסר מהחום ולהסיר ולהשליך את המוצקים הגדולים. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול. לרפרף את רוב השומן מפני השטח של המניה (להשאיר כמה, כפי שהוא נותן את המניה טעם טוב יותר mouthfeel). להחזיר את המניה לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
במטחנת תבלינים או מרגמה ועלי, לטחון את פתיתי הפלפל האדום וזרעי annatto לאבקה גסה. במחבת, מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זרעיםזרעים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום הקרקע וזרעי annatto ומבשלים, ערבוב, במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זרעיםזרעים
12
מוסיפים את שאלוט, שום, עשב לימון, וממרח שרימפס ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות יותר, עד התערובת הוא ארומטי ואת שאלוט רק מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
BelacanBelacan
אליקסיר גאליקסיר ג
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
13
מוסיפים את תכולת המחבת למניה הבוערת יחד עם המלח והסוכר ומבשלים במשך 20 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
כדי להכין את הקישוטים, לארגן את בזיליקום, פרילה, כרוב, לימון וליים טריזים, פרוסות בצל על מגש ומניח על השולחן. דק לחתוך את חזה הבקר כנגד התבואה. מחלקים את האטריות המבושלות בין קערות מרק מחוממות, ולאחר מכן מחלקים את פרוסות חזה הבקר באופן שווה בין הקערות, ומניחים אותם על גבי האטריות. מצקת את המניה החמה על האטריות ובשר ומגישה מיד, מלווה במגש של קישוטים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סיד טריזסיד טריז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
Shiso משאירShiso משאיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםזרעים annatto, קרקעזרעים annatto, קרקע907פלפל האבנרובשר marrowbones, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)בשר marrowbones, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)454פלפל האבנרובשר בקרבשר בקר907פלפל האבנרועצמות בקר shank, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)עצמות בקר shank, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6קצת קישואים קצוציםפלחי לימוןפלחי לימון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעשב לימון קצוץ דקעשב לימון קצוץ דק8גבעולי עשב לימוןגבעולי עשב לימון6קצת קישואים קצוציםפלחי לייםפלחי ליים907פלפל האבנרוoxtail, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)oxtail, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)1השארפרילהפרילה907פלפל האבנרועצמות צוואר חזירעצמות צוואר חזיר6קצת קישואים קצוציםפרוס דק ירוק או כרוב אדוםפרוס דק ירוק או כרוב אדום2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'397פלפל האבנרוחבילת אטריות אורז עגולות מיובשות, מבושלות על פי הוראות החבילה, או 3 פאונד אטריות אורז טריחבילת אטריות אורז עגולות מיובשות, מבושלות על פי הוראות החבילה, או 3 פאונד אטריות אורז טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט פרוס (2 בצלצלים גדולים במיוחד)שאלוט פרוס (2 בצלצלים גדולים במיוחד)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ממרח שרימפסממרח שרימפס2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1sprigבזיליקום תאילנדיבזיליקום תאילנדי6קצת קישואים קצוציםבצל צהוב פרוס דקבצל צהוב פרוס דק