קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

Bun Bò Hue

Bun Bò Hue
Bún Bò Hue is a חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 93 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 1248 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבעולי עשב לימון, מלח כשר, עצמות שוק בקר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
הפוך את המניה: כדי להבטיח את הסיר הוא גדול מספיק כדי blanch את העצמות מבלי רותחים מעל, לשים את העצמות בסיר ולהוסיף מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. ואז להסיר את העצמות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מביאים את המים לרתיחה. כאשר הוא ברתיחה מתגלגלת, מוסיפים את זנב השור, שוק בשר בקר ועצמות חזיר. להחזיר את המים לרתיחה ומרתיחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
עצם חזירעצם חזיר
זנב שורזנב שור
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
מסננים את העצמות למסננת ושוטפים מתחת למים זורמים קרים. יש לשטוף את הסיר ולהחזיר את שור שטוף, עצמות צוואר, ו שנקס לסיר.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הוסף את marrowbones ואת חזה הבקר.
5
חותכים את החלק החיוור, בשרני (4 אינץ ' התחתון) של כל גבעול עשב לימון ולהשליך את צמרות עלים. למחוץ את lemongrass עם הצד של סכין קצבים או התחתון של מחבת כבדה ולהוסיף אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים 8 ליטרים מים מתוקים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מנמיכים את החום כך הנוזל הוא ב מבשלים ולרחף את כל חלאות שעולה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
7
לאחר 45 דקות, מוכן אמבט מים קרח, ולאחר מכן לבדוק את העטין עבור doneness באמצעות מבחן chopstick: להעביר את חזה הבקר לצלחת לתקוע אותו עם צ ' ופסטיק; המיצים צריכים לרוץ ברור. אם הם לא, להחזיר את חזה הבקר לסיר ולהמשיך לבשל, לבדוק שוב 10 דקות. כאשר העטין נעשה, להסיר אותו מן הסיר (שמירה על נוזל הבישול) ומיד לטבול אותו באמבט מים קרח, אשר יפסיק את הבישול ולתת את הבשר מרקם מוצק יותר. כאשר חזה הבקר הוא מגניב לחלוטין, להסיר מן המים, לטפוח יבש, להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
המשך להרתיח את המניה במשך 2 שעות נוספות, ברפרוף לפי הצורך כדי להסיר כל חלאה כי צורות על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
9
הסר מהחום ולהסיר ולהשליך את המוצקים הגדולים. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול. לרפרף את רוב השומן מפני השטח של המניה (להשאיר כמה, כפי שהוא נותן את המניה טעם טוב יותר mouthfeel). להחזיר את המניה לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
במטחנת תבלינים או מרגמה ועלי, לטחון את פתיתי הפלפל האדום וזרעי annatto לאבקה גסה. במחבת, מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זרעיםזרעים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום הקרקע וזרעי annatto ומבשלים, ערבוב, במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
זרעיםזרעים
12
מוסיפים את שאלוט, שום, עשב לימון, וממרח שרימפס ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות יותר, עד התערובת הוא ארומטי ואת שאלוט רק מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
BelacanBelacan
אליקסיר גאליקסיר ג
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
13
מוסיפים את תכולת המחבת למניה הבוערת יחד עם המלח והסוכר ומבשלים במשך 20 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
כדי להכין את הקישוטים, לארגן את בזיליקום, פרילה, כרוב, לימון וליים טריזים, פרוסות בצל על מגש ומניח על השולחן. דק לחתוך את חזה הבקר כנגד התבואה. מחלקים את האטריות המבושלות בין קערות מרק מחוממות, ולאחר מכן מחלקים את פרוסות חזה הבקר באופן שווה בין הקערות, ומניחים אותם על גבי האטריות. מצקת את המניה החמה על האטריות ובשר ומגישה מיד, מלווה במגש של קישוטים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סיד טריזסיד טריז
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
Shiso משאירShiso משאיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםזרעים annatto, קרקעזרעים annatto, קרקע907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר marrowbones, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)בשר marrowbones, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר בקרבשר בקר907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עצמות בקר shank, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)עצמות בקר shank, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6שרימפס וורידיםפלחי לימוןפלחי לימון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעשב לימון קצוץ דקעשב לימון קצוץ דק8גבעולי עשב לימוןגבעולי עשב לימון6שרימפס וורידיםפלחי לייםפלחי ליים907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'oxtail, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)oxtail, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)1השארפרילהפרילה907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עצמות צוואר חזירעצמות צוואר חזיר6שרימפס וורידיםפרוס דק ירוק או כרוב אדוםפרוס דק ירוק או כרוב אדום2חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת אטריות אורז עגולות מיובשות, מבושלות על פי הוראות החבילה, או 3 פאונד אטריות אורז טריחבילת אטריות אורז עגולות מיובשות, מבושלות על פי הוראות החבילה, או 3 פאונד אטריות אורז טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט פרוס (2 בצלצלים גדולים במיוחד)שאלוט פרוס (2 בצלצלים גדולים במיוחד)2חתיכות טופי הית' ברממרח שרימפסממרח שרימפס2חתיכות טופי הית' בר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1sprigבזיליקום תאילנדיבזיליקום תאילנדי6שרימפס וורידיםבצל צהוב פרוס דקבצל צהוב פרוס דק