Bun Bò Hue
Bún Bò Hue is a חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 93 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 1248 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבעולי עשב לימון, מלח כשר, עצמות שוק בקר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו מתכונים דומים.
הוראות
הפוך את המניה: כדי להבטיח את הסיר הוא גדול מספיק כדי blanch את העצמות מבלי רותחים מעל, לשים את העצמות בסיר ולהוסיף מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. ואז להסיר את העצמות ולהניח בצד.
מביאים את המים לרתיחה. כאשר הוא ברתיחה מתגלגלת, מוסיפים את זנב השור, שוק בשר בקר ועצמות חזיר. להחזיר את המים לרתיחה ומרתיחים במשך 3 דקות.
מסננים את העצמות למסננת ושוטפים מתחת למים זורמים קרים. יש לשטוף את הסיר ולהחזיר את שור שטוף, עצמות צוואר, ו שנקס לסיר.
הוסף את marrowbones ואת חזה הבקר.
חותכים את החלק החיוור, בשרני (4 אינץ ' התחתון) של כל גבעול עשב לימון ולהשליך את צמרות עלים. למחוץ את lemongrass עם הצד של סכין קצבים או התחתון של מחבת כבדה ולהוסיף אותו לסיר.
מוסיפים 8 ליטרים מים מתוקים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מנמיכים את החום כך הנוזל הוא ב מבשלים ולרחף את כל חלאות שעולה על פני השטח.
לאחר 45 דקות, מוכן אמבט מים קרח, ולאחר מכן לבדוק את העטין עבור doneness באמצעות מבחן chopstick: להעביר את חזה הבקר לצלחת לתקוע אותו עם צ ' ופסטיק; המיצים צריכים לרוץ ברור. אם הם לא, להחזיר את חזה הבקר לסיר ולהמשיך לבשל, לבדוק שוב 10 דקות. כאשר העטין נעשה, להסיר אותו מן הסיר (שמירה על נוזל הבישול) ומיד לטבול אותו באמבט מים קרח, אשר יפסיק את הבישול ולתת את הבשר מרקם מוצק יותר. כאשר חזה הבקר הוא מגניב לחלוטין, להסיר מן המים, לטפוח יבש, להכניס למקרר.
המשך להרתיח את המניה במשך 2 שעות נוספות, ברפרוף לפי הצורך כדי להסיר כל חלאה כי צורות על פני השטח.
הסר מהחום ולהסיר ולהשליך את המוצקים הגדולים. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול. לרפרף את רוב השומן מפני השטח של המניה (להשאיר כמה, כפי שהוא נותן את המניה טעם טוב יותר mouthfeel). להחזיר את המניה לרתיחה מעל חום בינוני.
במטחנת תבלינים או מרגמה ועלי, לטחון את פתיתי הפלפל האדום וזרעי annatto לאבקה גסה. במחבת, מחממים את השמן על אש בינונית.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום הקרקע וזרעי annatto ומבשלים, ערבוב, במשך 10 שניות.
מוסיפים את שאלוט, שום, עשב לימון, וממרח שרימפס ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות יותר, עד התערובת הוא ארומטי ואת שאלוט רק מתחילים לרכך.
מוסיפים את תכולת המחבת למניה הבוערת יחד עם המלח והסוכר ומבשלים במשך 20 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח וסוכר.
כדי להכין את הקישוטים, לארגן את בזיליקום, פרילה, כרוב, לימון וליים טריזים, פרוסות בצל על מגש ומניח על השולחן. דק לחתוך את חזה הבקר כנגד התבואה. מחלקים את האטריות המבושלות בין קערות מרק מחוממות, ולאחר מכן מחלקים את פרוסות חזה הבקר באופן שווה בין הקערות, ומניחים אותם על גבי האטריות. מצקת את המניה החמה על האטריות ובשר ומגישה מיד, מלווה במגש של קישוטים.