Butternut, ארוגולה וסלט אגוז אורן
בטרנוט, ארוגולן וסלט אגוזים עשויים להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 266 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, דלורית, צימוקים מוזהבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 95%. נסו Butternut, ארוגולן וסלט אגוז אורן, Butternut, ארוגולן וסלט אגוז אורן, ו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. אל תטרחו לקלף, אבל חצי ולזרוע את הדלעת חמאה, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', ולאחר מכן לחתוך כל פרוסה לארבעה.
שים את חתיכות butternut בקערה עם מלח, תבלינים ו 2 כפות שמן להחליק אותם על, ואז להטות על תבנית אפייה שפתיים (מצופה בנייר אלומיניום). אל תנקה את הקערה עדיין.
מבשלים את הסקווש במשך 30 עד 40 דקות. בדוק אם הוא מבושל דרך עד חצי שעה על ידי פירסינג עם מזלג; כמה מעיכות לבשל מהר יותר מאחרים.
מוסיפים את צימוקים זהובים לקערה מרוחה התבלינים ומכסים במים הרותחים הטריים; לאחר התקררות, מקציפים בחומץ ואת שמן 2 כפות שנותרו.
שים חצי מעלי הסלט על צלחת גדולה או קערה ולסדר את חתיכות חמאה על גבי.
מפזרים את עלי הסלט הנותרים ואת צנוברים קלויים. לגרד את הצימוקים משובצים ההלבשה מתוך הקערה לכדרר על כל זה ולזרוק בעדינות לפני ההגשה.