Buñuelos de Fríjol de Cabecita Negra (פריצי אפונה שחורות עיניים)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Buñuelos דה Fríjol דה Cabecita Negra (אפונה שחורה עיניים Pea Fritters). והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. גשו לסופר וקנו אפונה שחורה, ביצה, קורנפלור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (אורז שחור עין), אפונים שחורות עיניים, ו אפונים עם עיניים שחורות.
הוראות
מסננים ושוטפים את האפונה שחורת העיניים.
מניחים במעבד המזון ומעבדים במשך 30 שניות. (זה יעזור שעועית להפריד את הקליפות).
מניחים את השעועית הכתושה בקערה עם מים ומערבבים היטב.
לנקז ולהסיר את כל הקליפה ולהשליך. שמור את השעועית הלבנה והנח בצד.להחזיר את השעועית הקלופה למעבד מזון נקי ולהוסיף את הביצים, עמילן תירס, מלח, פלפל, סוכר ואבקת שום. תהליך עד הדבק הוא formed.In מחבת, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה עד 350º. זרוק את הבלילה שעועית בעדינות לתוך שמן על ידי כף, 5-6 בכל פעם, להיזהר לא overfill את המחבת. הפעל את כיסונים עם כפית מחוררת עד שהם נפוחים וזהב, על 1-2 דקות.
הסר כיסונים משמן ולנקז על מגבות נייר.
מגישים עם סיד ורוסאדה סלסה (רוטב ורוד) בצד.