Cajun Tempura במיה עם בצל ירוק טובל רוטב
המתכון Cajun Tempuran במיה עם בצל ירוק רוטב טבילה מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון יפני. זה מנות ראשונות יש 432 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם תיבול cajun, מלח, גזע במיה הוסר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה אדיר. נסו במיה Cajun Tempuran עם בצל ירוק טובל רוטב, לא כל כך מטוגן במיה עם רוטב בצל ירוק, ו מתכון לובסטר טמפורה (עם רוטב טבילה) (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף מרכיבים טמפורה יחד ולתת צמרמורת.
מחממים שמן בוטנים בטיגון עמוק או בתנור הולנדי גדול ל-375 מעלות F.
בצלחת עוגה רדודה, מוסיפים קמח וכף 1 תיבול Cajun ומערבבים היטב.
במיה העונה עם 2 כפות תיבול Cajun. לטבול במיה בקמח מתובל ולאחר מכן בבלילת טמפורה במקום בשמן, 1 בכל פעם ומטגנים עד הזהב, על 4 דקות.
הסר למגש גיליון מצופה מגבת נייר. מתבלים במלח.
בקערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את כל החומרים.