קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

Cakespy: Bonbon Jovi טראפלס

Cakespy: Bonbon Jovi טראפלס
פטריות כמהין Bonbon Jovi יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 412 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, שוקולד צ'יפס, חמאת בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Cakespy: כמהין עוגת גזר, עוגיות פאדג'Bonbon, ו כריך קאסיס בונבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאת בוטנים וחמאה בסיר בינוני על אש נמוכה. מערבבים מדי פעם עם כף עץ עד התערובת משולבת במלואה, חלקה, וחמה.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בקערה נפרדת גדולה, מערבבים יחד את הסוכר והדגנים של הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים תערובת חמאת בוטנים על תערובת דגנים. שימוש בידיים, להתמזג היטב, עד שקל להתקבץ יחד וליצור כדורים. טופס לתוך בערך 30 כדורים על 1 1/2 אינץ ' בקוטר ולמקם על גיליון אפייה מצופה קלף. תתקרר במקפיא לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
ממיסים שוקולד בקערה על פני מים רותחים, ערבוב מדי פעם עם מרית גומי עד נמס וחלק (לחלופין, לחמם בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים של 15 שניות, ערבוב עם מרית גומי, עד נמס וחלק)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר מרכזים bonbon מקורר מהמקפיא, באמצעות קיסם, לטבול כל אחד בתערובת שוקולד, מפנה עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
6
הסר קיסמים ומניח על נייר שעווה להגדיר. חזור עם הבונבונים הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
7
בינתיים, להכין ג ' ובי toppers. באמצעות דוד כפול או מיקרוגל, להמיס שוקולד צ ' יפס לבן (ראה כיוונים בשלב 3).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
גזור 12 אינץ 'על ידי פיסת נייר שעווה 20 אינץ'. מקפלים בחצי לרוחב לקמט, ולאחר מכן לפתוח שוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
9
יוצקים תערובת מותכת על חצי נייר שעווה מוכן. מקפלים את החצי השני על גבי ולהשתמש ידיים או מערוך כדי להשטיח בעדינות שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
10
תן להגדיר עד שאתה יכול בקלות להרים נייר שעווה עד, על 5 דקות. באמצעות חותך עוגיות לב קטן, לחץ באופן מלא לתוך שוקולד לבן כדי ליצור טביעות אבל לא מנסים להסיר גזורים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גליל פירותגליל פירות
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
11
בואו להגדיר עד שוקולד לבן הוא מקורר לחלוטין לפני הסרת, באמצעות סכין קטנה, חדה כדי לסייע (ראה הערה).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
כמהין למעלה עם לבבות שוקולד לבנים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
כמהיןכמהין

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות דוד & נדיה Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 36 דולר לבקבוק.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
שנין בלאן (Chenin Blanc) משבט הסוורטלנד (Swartland) מתמקד שוב בכרמי גפן ישנים שונים, הנעים בין 1962 ל-1982 ומבוסס על גרניט מפארדברג, מעורבב עם צפחה/שיסט ממזרח, חימר מצפון וברזל מהחלקים המערביים של סווארטלנד. גפנים חקלאיים מעובדים יבשה עמד במבחן הזמן וזה מציג את הסיבה האולטימטיבית מדוע Chenin Blanc הוא המוקד העיקרי שלהם ב Swartland. חבורה שלמה לחוץ באופן טבעי מותסס, התבגר במשך 11 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ניטראלי ישן.