Cakespy: חמאת בוטנים וריבה טארט
והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. אם יש לכם סוכר, מלח, שימורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות חמאת בוטנים וג'לי [עוגיות וניל עם מילוי ג' לי וזיגוג חמאת בוטנים], Cakespy: שוקולד חמאת בוטנים מיוחד K ברים, ו חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה (מתכונים דומים).
הוראות
עמדת מתלה במרכז התנור. מחממים ל 350 ° F. במעבד מזון, דופק יחד חמאה, קמח, סוכר ומלח עד שהוא רק מתחיל להחזיק יחד, כעשר פולסים 1 שניות. זה בסדר שיש חתיכות בגודל לא סדיר, אבל זה צריך להיות מסוגל ליצור גוש כאשר נוצר יחד. הפוך 3/4 מהבצק לצלחת פאי משומנת קלות. לחץ על זה לתוך שכבה אפילו, מכסה רק את החלק התחתון של המחבת (לא הצדדים).
אופים במתלה המרכזי, סיבוב המחבת באמצע, עד הזהב על הקצוות, על 20 דקות.
הסר מהתנור אבל לא לכבות את החום.
כפית את חמאת הבוטנים על גבי גושים לא סדירים; הקפד לא להפיץ אותו סביב יותר מדי או תוכל לקרוע את הקרום התחתון. חזור עם הג ' לי, וודא שיש לך איזון טוב של איך כל טעם מחולק (אם כי זה בסדר אם יש כמה כתמים חשופים, כמו הסתימות יתפשטו קצת כאשר אפוי). שימוש באצבעות, ליצור את הבצק הנותר להתפוררות לא סדירה לפזר על גבי חמאת בוטנים וריבה.
חזור לתנור ואופה עד המילוי הוא רק להגדיר פירורים על גבי משחימים קלות, על 20 דקות.
בואו להתקרר במחבת לפחות 1 שעה, לחתוך לפרוסות, ומגישים.