Caldeirada (תבשיל דגים פורטוגזי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 240 גרם חלבון 127 גרם של שומן, וסך הכל 2926 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 1 . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו בצלים, דגים, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה די טוב. תבשיל דגים פורטוגזי, תבשיל דגים פורטוגזי, ו תבשיל דגים בסגנון פורטוגזי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
בסיר גדול לשים שכבות של בצל, עגבניות, דגים, פלפלים ותפוחי אדמה. הפוך שכבות עד החומרים הם מעל. על גבי לשים פטרוזיליה, עלה דפנה, זעפרן ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
זעפרן
טורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מפזרים יין, מים ושמן זית.קח לתנור ולתת לבשל בלהבה קטנה במשך כ 45 דקות. לנער את המחבת מדי פעם. לא לערבב, רק לנער את המחבת.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.