קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

Candy ' D עוגות בטטה עם ציפוי סוכר חום

Candy ' D עוגות בטטה עם ציפוי סוכר חום
Candy 'D Candy' D Sweet Potato Cupcakes with Brown Sugar Aising הוא מתכון אמריקאי המשמש 48. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בטטות, קמח, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת בטטה מתובלת עם ציפוי סוכר חום, עוגות בטטה עם ציפוי מרשמלו סוכר חום, ו עוגות בטטה, ציפוי גבינת שמנת סוכר חום, אגוזי פקאן מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר, ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים, ומביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את קוביות הבטטה, מכסים ואדים עד למכרז בלבד, 15 עד 20 דקות בהתאם לעובי.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3
הסר את הבטטה מן הספינה ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
4
להעביר את בטטה מקורר לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים את מיץ התפוזים. בלנדר כיסוי, מחית עד חלקה. אם התערובת עבה מדי, להוסיף עוד מיץ תפוזים, 1 כף בכל פעם, עד בטטה הוא מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 48 כוסות מאפינס עם ספינות מאפינס נייר.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
היכו 1 כוס חמאה, סוכר חום בהיר, וסוכר לבן עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. הכה ב 2 כפיות של תמצית וניל עם הביצה האחרונה, ולאחר מכן מערבבים את מחית תפוחי אדמה מתוקה וגרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
9
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל, סודה לשתייה ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מערבבים את תערובת הקמח לתערובת הבטטה, 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד רק מעורבב. הבלילה תהיה עבה. כפית הבלילה לתוך שימורי מאפין מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
11
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז הקאפקייק יוצא נקי, כ -18 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
כדי להפוך את הזיגוג: לנפות את הסוכר ' ממתקים לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מחממים את הסוכר החום, שמנת כבדה, ו 1/4 כוס חמאה בסיר על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס, ערבוב מדי פעם. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מרתיחים עד תערובת הסוכר החום מתעבה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים 1/4 כפית תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
15
לטאטא את תערובת הסוכר החום לתוך הסוכר ' ממתקים עד חלקה, 1 עד 2 דקות. אפשר לתערובת הסוכר להתקרר ולעבות לפני הדובדבן את הקאפקייקס המקוררים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כָּתֵףכָּתֵף
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות