קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

Caneton au Muscadet

Caneton au Muscadet
Caneton au Muscadet הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 60 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 1928 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, קוניאק, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
לשפשף את הברווזון היטב עם מלח, קצת זנגביל טחון, וציפורן הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים על מתלה במחבת צלייה וצולים בתנור 163°. במשך 1 1/4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
הסר ברווז מהתנור ומניח בתבשיל ברזל עמוק.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
יוצקים קוניאק מחומם על זה ולהצית.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
5
מוסיפים Muscadet, בצל תקוע עם ציפורן, גזר ו beurre מני. להתמזג. לחזור לתנור לבשל במשך 30 דקות, ברווז צוף מדי פעם עם נוזל בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
MuscadetMuscadet
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
בינתיים לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה ולשחמם אותם היטב בחמאה. הם צריכים לבשל עד שהם רק רכים אבל פריך בקצוות ובחוץ. לנער את המחבת מעת לעת כדי לשמור אותם מלהידבק בתחתית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הצימוקים לתערובת הברווז בתבשיל ומבשלים עוד 10 דקות, מבשלים פעם אחת. כדי לשרת, לארגן ברווז על מגש חם ולהקיף אותו עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ברווז שלםברווז שלם
8
יוצקים קצת מהרוטב על הברווז ומגישים את השאר בסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
9
עם זה, לשתות Muscadet צונן.
מרכיבים שתצטרך
MuscadetMuscadet
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות