קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

Carciofi Ripieni: ארטישוק ממולא

Carciofi Ripieni: ארטישוק ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Carciofi Ripieni:ארטישוקים ממולאים. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, בקר טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ארטישוקים ממולאים (Carciofi Ripieni), Carciofi Ripieni (ארטישוק ממולא), ו Carciofi של אנג'לינה Imbottiti (ארטישוק ממולא) (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הלחם במים, ולאחר מכן להסיר מן המים לסחוט את הנוזל שנותר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
חותכים כל ארטישוק גזוז ל 2 חתיכות ולהחזיק באמבט מים שאליו מיץ לימון נוספה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
בקערה בגודל בינוני, לשלב את הבשר, לחם ספוג, 1 ביצה, שום שן 1, מלח 1 כפית וקמצוץ של פלפל שחור טחון טרי ומערבבים היטב לשלב. טופס את התערובת לתוך 24 כדורים בצורת אליפסה בקוטר של כ 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הסר את חתיכות ארטישוק מן המים acidulated ו לטפוח יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מקום 1 כדורי בשר בין 2 חתיכות של ארטישוק, לחיצה להחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6
מגלגלים כל" כריך " בקמח, מלטפים את העודף, ומניחים כל אחד על מגש הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
בקערה קטנה, לנצח את 2 הביצים הנותרות ולהוסיף קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
בסיר גדול, כבד תחתית, חום 1 כוס שמן זית על חום גבוה עד רק עישון. טובלים את הארטישוקים בתערובת הביצה, נותנים לעודף לטפטף, ומבשלים בשמן החם עד שהם זהובים חומים מכל הצדדים. עבודה בקבוצות במידת הצורך, כדי למנוע הורדת הטמפרטורה של השמן.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
הסר את הארטישוקים מן השמן עם עכביש או כף מחורץ לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הארטישוקים בשכבה אחת, לסדר את הארטישוקים ולהוסיף את העגבניות והמיצים שלהם, את הנותרים 1/4 כוס שמן זית, את שאר ציפורן של שום, את הבצל, פטרוזיליה ומלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים מעל חום בינוני, מורידים במידת הצורך כדי למנוע חריכה, במשך 20 עד 30 דקות, עד הנוזלים הם של עקביות עבה למדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מגישים באופן מיידי.