קושימומחה
מוכן ב1 ש, 47 דק.
מנות19
ציון בריאות3
מגזין

Cardamom-ריחני עוגת בטטה

Cardamom-ריחני עוגת בטטה
עוגת בטטה בריח הל עשויה להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 19 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 214 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מקל קינמון, מלח, מי קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -47 דקות. נסו קרפים בטטה עם רוטב חמוציות ריחני כתום, טורטליני עם צ'וריסו ורוטב תפו" א ריחני כתום, ו פאי הל בטטה ללא סרטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים בטטה בסל קיטור מעל מים רותחים. מכסים ואדים 20 דקות או עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
2
בעוד בטטה מבשלת, לעבד זרעי קינמון הל במטחנת קפה או בלנדר עד הקרקע דק; להפריש, הזמנת 1/4 כפית עבור החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי הלזרעי הל
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
כאשר בטטה נעשה, להתקרר מעט, ולעבד במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
לטאטא יחד תבלינים (למעט 1/4 כפית), בטטה, ביצים, ואת הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מערבבים קמח 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
חותכים בקיצור עם בלנדר מאפה עד לגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מפזרים מי קרח, 1 כף בכל פעם, באופן שווה על פני השטח; מערבבים עם מזלג עד מרכיבים יבשים הם רטובים. לעצב בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מגלגלים את הבצק לבערך 1/4 " עובי על משטח מקומח קלות. להתאים לתוך ungreased 9 1/2 " צלחת עמוקה מחורץ מחבת טארט; לקצץ את עודף מאפה לאורך הקצוות. קו טארט פגז עם רדיד אלומיניום, לחיצה על רדיד לתוך החלילים. לקצץ לסכל בתוך 1/2 " העליון של פאן. מקפלים רדיד מעל הקצה העליון של הקרום כדי למנוע overbrowning.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים ב 425 במשך 15 דקות; להסיר לסכל, ואופים 7 דקות או עד מאפה זהוב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
עם מחבת טארט עדיין על מתלה תנור, לשלוף מתלה; לשפוך מילוי לתוך מאפה, ומפזרים הנותרים 1/4 תבלינים כפית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד סט. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מקשטים, אם תרצה. לאחסן במקרר.
13
הערה: אם אין לך מחבת מחוררת, אתה יכול לאפות עוגה זו ב 2 (9") צלחות זכוכית. התאם כל piecrust (מחבילה 15 אונקיה piecrusted) לתוך 9 " pieplate על פי הוראות החבילה; לקפל קצוות תחת, ו crimp. (אין צורך prebake קרום עבור פשטידות קטנות אלה.)
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
14
יוצקים מילוי באופן שווה לתוך 2 piecrusts מוכן.
15
מפזרים עם הנותרים 1/4 תבלינים כפית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
16
אופים ב 450 במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350; אופים 30 דקות נוספות או עד שנקבע. מגניב על מתלה תיל. (פשטידות יהיו דקות.) או לאפות פשטידות באמצעות 2 piecrusts קפוא.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
טיפ: השתמש פטיש בשר לשבור מקל קינמון לפני הצבת במטחנת קפה. הקש על תרמילי הל קלות עם פטיש לשחרר זרעים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תרמילי הלתרמילי הל
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.