Cardamom תפוח פריך עם קרם קרמל
הל אפל פריך עם קרם קרמל הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם הל טחון, קינמון טחון, ציפוי קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו גלידת קרמל חמוציות עם גלידת ג'ינג'ר-הל תוצרת בית, פריך תפוח קרמל, ו קרמל-תפוח פריך (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. גריז התחתון הצדדים של 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובע עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה בינונית, לזרוק תפוחים עם 1/3 כוס הסוכר החום.
מורחים תפוחים בצלחת. בקערה אחרת, מערבבים הנותרים 2/3 כוס סוכר חום, קמח, שיבולת שועל, הל וקינמון עד מעורב היטב.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. מערבבים בפקאנים.
אופים 30 עד 40 דקות או עד ציפוי זהוב חום ותפוחים רכים כאשר פירסינג עם מזלג. מגניב 45 דקות לפני ההגשה.
בקערה עמוקה גדולה ומקוררת, לנצח קצפת ציפוי קרמל עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מגישים קרם קרמל עם פריך חם.
טפטוף עם תוספת ציפוי קרמל, אם תרצה.