Carimañolas de Carne y de Queso (יוקה ממולאת בשר וגבינה)
Carimañolas de Carne y De Queso (בשר וגבינה ממולא Yuca) עשוי להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Bolitas de Yuca y Queso (כדורי Yuca ממולאים בגבינה), Buñuelos de Yuca y Queso (יוקאן וגבינה Fritters), ו Plátanos Maduros Rellenos de Carne (בננות בשלות ממולאות בבשר) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מקום yuca, מלח ומספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני לבשל במשך כ 15 דקות או עד מזלג מכרז.
מסננים את yuca ולהסיר כל סיבים מהמרכז. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את yuca, לכסות ולהגדיר aside.To הכן את מילוי הבשר: במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, פלפל אדום ומבשלים עד רך, על 3 דקות.
מוסיפים את השום, בצל ירוק, כמון, מלח, פלפל שחור ומבשלים כ 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד שהבשר מבושל שוקת, כ -7 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 2 דקות יותר.
הסר מהחום, להתאים את התיבול ולתת לו cool.To הפוך את carimañolas: לחלק את תערובת yuca לתוך 10 כדורים. לעשות חור במרכז כל כדור עם האצבע שלך.
מניחים על 1 כף של מילוי בשר או גבינה בעדינות לסגור את הכדור, נותן סגלגל shape.In סיר גדול מחמם את שמן הירקות וחום עד 350 ° F.
הוסף את carimañolas כדי שמן חם לבשל על 2 עד 3 דקות עד חום זהוב, הופך אותם לעתים קרובות.
הסר מן השמן עם כפית מחוררת לנקז על מגבות נייר.
מגישים חמים עם אג ' י.קיבלתי את הפרס הזה מסופי מ "סופי פודיפילס". תודה רבה סופי על ההכרה, אני באמת מעריך את זה.