Carne en su Jugo (בשר במיציו)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Carne en Su Jugo (בשר במיצים שלה). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 439 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . אם יש לכם בצל, סיד, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה די טוב. נסו Carne En Su Jugo (בשר מבושל במיץ שלו), Carne En Su Jugo, ו פאן דה קרנה מדהים-קציץ בשר פרגוואי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את tomatillos, פלפלים סראנו, שום, ומים בסיר קטן על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה, כיסוי, ומבשלים במשך 10 דקות.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר להתקרר.
מעבירים את התוכן לבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה. תניח בצד.
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני גבוה עד פריך, על 10 דקות.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
מניחים מחבת לא מקל מעל חום בינוני גבוה; לבשל את סטייק האגף במחבת החמה עד השחמה לחלוטין.
יוצקים את תערובת tomatillo על הבשר ומביאים לרתיחה. מערבבים את מרק העוף לתוך התערובת, ולהפחית את החום עד בינוני. מכסים את המחבת ומבשלים עד למכרז, לפחות 30 דקות ועד 1 שעה.
בינתיים, לחמם את שעועית פינטו בסיר מעל חום בינוני עד חם; להפחית את החום נמוך כדי לשמור על חם עד הצורך. מערבבים את הבייקון ואת שעועית פינטו לתוך תערובת סטייק האגף; לחלק את התערובת בין 6 קערות.
מקשטים כל אחד עם בצל, כוסברה, פלפל שחור, וסיד ליים.