Cavatappi עם שעועית לבנה בצל זהוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו מים, פרמג'יאנו-רג' יאנו, חלפיניו צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גבינה אפוי Cavatappi עם בצל ופלפלים, שעועית Fava עם פסטו ו Cavatappi, ו Cavatappi עם שעועית ארוגולן וקנליני (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים שום ומטגנים, ערבוב, 1 דקה, ולאחר מכן להעביר בצל לקערה.
בעוד הפלפלים מטוגנים, לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה. להזמין 3/4 כוס מים לבישול, ולאחר מכן לנקז פסטה היטב במסננת ולחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזיר
6
מוסיפים תערובת בצל, מי בישול שמורים, שעועית, חצי גבינה, וחצי פטרוזיליה וזורקים היטב.