Cavatappi עם שעועית לבנה בצל זהוב
Cavatappi עם שעועית לבנה בצל זהוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו מים, פרמג'יאנו-רג' יאנו, חלפיניו צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גבינה אפוי Cavatappi עם בצל ופלפלים, שעועית Fava עם פסטו ו Cavatappi, ו Cavatappi עם שעועית ארוגולן וקנליני (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 10 דקות.
מוסיפים שום ומטגנים, ערבוב, 1 דקה, ולאחר מכן להעביר בצל לקערה.
מוסיפים שמן כפות הנותרים למחבת ופלפלים, צ ' ילה, מלח ופלפל, ערבוב מדי פעם, עד פלפלים רכים, כ 8 דקות.
מוסיפים בצל ומים ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות חומות מתחתית המחבת, ואז מסירים מהחום.
בעוד הפלפלים מטוגנים, לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה. להזמין 3/4 כוס מים לבישול, ולאחר מכן לנקז פסטה היטב במסננת ולחזור לסיר.
מוסיפים תערובת בצל, מי בישול שמורים, שעועית, חצי גבינה, וחצי פטרוזיליה וזורקים היטב.
מגישים זרועים גבינה ופטרוזיליה שנותרו.