Cazuela de Pescado al Coco Gratinada (תבשיל דגים וקוקוס אל גראטין)
זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו אצ'יוטה, גבינת פרמזן, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחלב קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חלב קוקוס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Pescado קון קוקו (דגים ברוטב קוקוס), Sudado de Pescado Al קוקו (תבשיל דגים עם קוקוס), ו Pescado Gratinado con Camarones (דגים וחסילונים מוקרמים) (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את הדג עם מיץ לימון. הגדר aside.In סיר גדול חסין לתנור על אש בינונית, מחממים את שמן הזית והחמאה.
מוסיפים את הבצל, פלפל אדום, שום, עגבניות ומטוגנים עד רך שקוף, על 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים כמון, צבע, מלח ופלפל.
מוסיפים את השמנת, מרק דגים, חלב קוקוס ומביאים לרתיחה.
הוסף את הדג וכיסוי. להפחית חום ומבשלים במשך 20 דקות.
מפזרים גבינת פרמזן למעלה.
מניחים תחת broiler במשך כ 5 דקות או עד הזהב על גבי.
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה ומגישים חם.