סטייק Cerveza עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 779 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך פלפל, מלח ופלפל, עלי כוסברה טריים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. נסו מרגריטות Cerveza, כנפי עוף בסרווזה, ו Guisado a La Cerveza (בשר טנדרלוין ונזיד בירה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשקית ניילון resealable לשלב בצל, שום, מיץ לימון, בירה, חומץ ותבלינים צ ' ילי. לעסות את הגב כדי לערבב את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול צ ' ילי
מיץ לימון
חומץ
שום
בצל
בירה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
2
מניחים את הסטייק לתוך השקית, לסחוט את האוויר החוצה ולאטום. להשרות במקרר לפחות 4 שעות, או לילה אבל לא יותר מ 18 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
3
הגדר גריל או מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה. באח שמן כאשר מוכן להתחיל צליה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
4
בואו סטייקים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 עד 30 דקות לפני צלייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
5
הסר סטייק מן המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
סטייק.
6
מניחים על גריל חם, משומן ומבשלים 4 דקות בצד עבור נדיר בינוני (145 מעלות F).
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
יוצקים את המרינדה למחבת גדולה מעל חום בינוני. להפחית בחצי או עד מעובה, על 10 עד 15 דקות
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מעבירים סטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך. חותכים סטייק על פני התבואה ומגישים עם סלט אורז מתובלן ומרינדה מופחתת.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
סטייק.
דגנים
אורז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
מחממים שמן על חום בינוני בסיר רוטב בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוסיפים שום, אורז וטחון במשך 2 דקות עד אורז קלוי.
מרכיבים שתצטרך
שום
אורז
11
מוסיפים 2 1/4 כוסות מים, תיבול צ ' ילי ועונה עם קמצוץ של מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול צ ' ילי
מלח ופלפל
מים
12
הסר לתבנית אפייה ותן להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
בקערה גדולה לשלב בצל, פלפל צהוב, אורז מקורר, שעועית, חומץ וכוסברה.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.