Chard אדום ואורז
Chard אדום ואורז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 365 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו בייקון, שמן זית, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, עוף עם סיר אחד ואורז עם צ'ארד שוויצרי, ו בייבי Chard ו חום אורז Fritters (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית כתית מעולה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הבייקון, מבשלים 2 דקות, ואז מוסיפים את השום ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים את השומן ומתבלים עם מעט אגוז מוסקט, מלח, פלפל ופפריקה. כאשר chard הוא נבול להוסיף את האורז ומערבבים 1 דקה יותר.
מוסיפים את המניה או המים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולכסות את הסיר. מבשלים 15 to18 דקות, או עד האורז הוא מכרז. קצפת עם מזלג ומגישים.