קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

Chard שוויצרי חם, גביני ומטבל שום קלוי

Chard שוויצרי חם, גביני ומטבל שום קלוי
חם, גבינה שוויצרי מטבל שום קלוי יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם שמנת, שמן זית, chard שוויצריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית חומוס קלויה ושום עם סלק שוויצרי, שעועית חומוס קלויה ושום W / Chard שוויצרי, ו שעועית חומוס קלויה ושום עם סלק שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.לקלף כל עורות חיצוניים רופפים מהראש של שום לחתוך את הרבעון העליון כדי לחשוף את שיני.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את הראש לחתוך בצד על חתיכת נייר גדול מספיק כדי לצרף אותו, טפטוף 1 כף השמן על השום. להביא את הצדדים של רדיד יחד וקפלים בחוזקה אותו לאטום לתוך חבילה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
מניחים את המנה בתבנית אפייה 1 ליטר (אתה תשתמש באותו צלחת מאוחר יותר לאפות את הטבילה) וצולים עד שיני השום הן חום זהוב ומכרז מאוד, על 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר את החבילה מן המנה, לפתוח אותו בזהירות, ולהניח אותו בצד כדי להתקרר. תניח את תבנית האפייה בצד.בעוד השום נצלה, קוצצים את השאלוט לקוביות קטנות ומניחים אותו בקערה בינונית. לשטוף את chard ולהסיר את הגבעולים. קוצצים את הגבעולים לקוביות בינוניות ומניחים אותם בקערה עם שאלוט; להפריש. מחסנית את העלים ואת קוצצים גס; להפריש. לגרוס את fontina על החורים הגדולים של פומפיה תיבת (אתה צריך בערך 1 כוס); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים את הצנוברים על תבנית אפייה וטוסט בתנור (להעביר את השום לצד) עד הזהב, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
להעביר את האגוזים ללוח חיתוך כדי להתקרר, על 2 דקות. דק קוצצים ולהעביר אותם לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הוסף 1 כף של השמן ואת panko, באמצעות האצבעות שלך, לערבב עד בשילוב שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיף את השאלוט וגבעולי הרסיס, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
Chard שוויצריChard שוויצרי
10
מוסיפים את עלי הצ ' ארד, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול, כ 4 דקות; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Chard שוויצריChard שוויצרי
11
להעביר את תערובת chard ללוח חיתוך, דק קוצצים, ולחזור למחבת; להפריש.כאשר השום הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את שיני קלוי מעורם למחבת עם תערובת chard. באמצעות מרית, לרסק את שיני שום נגד הצד של המחבת ומערבבים לתוך תערובת chard לשלב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מוסיפים את פונטינה, גבינת שמנת, שמנת חמוצה, ומלח ופלפל נמדדים ומערבבים עד התערובת משולבת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
13
העברה לתבנית אפייה שמורות העליון עם תערובת אגוז panko-אורן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
14
אופים עד חום זהוב על גבי, הקצוות מבעבעים, ואת לטבול מחומם דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מגישים מיד עם קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה