Chard שוויצרי חם, גביני ומטבל שום קלוי
חם, גבינה שוויצרי מטבל שום קלוי יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם שמנת, שמן זית, chard שוויצריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית חומוס קלויה ושום עם סלק שוויצרי, שעועית חומוס קלויה ושום W / Chard שוויצרי, ו שעועית חומוס קלויה ושום עם סלק שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.לקלף כל עורות חיצוניים רופפים מהראש של שום לחתוך את הרבעון העליון כדי לחשוף את שיני.
מניחים את הראש לחתוך בצד על חתיכת נייר גדול מספיק כדי לצרף אותו, טפטוף 1 כף השמן על השום. להביא את הצדדים של רדיד יחד וקפלים בחוזקה אותו לאטום לתוך חבילה.
מניחים את המנה בתבנית אפייה 1 ליטר (אתה תשתמש באותו צלחת מאוחר יותר לאפות את הטבילה) וצולים עד שיני השום הן חום זהוב ומכרז מאוד, על 45 עד 50 דקות.
הסר את החבילה מן המנה, לפתוח אותו בזהירות, ולהניח אותו בצד כדי להתקרר. תניח את תבנית האפייה בצד.בעוד השום נצלה, קוצצים את השאלוט לקוביות קטנות ומניחים אותו בקערה בינונית. לשטוף את chard ולהסיר את הגבעולים. קוצצים את הגבעולים לקוביות בינוניות ומניחים אותם בקערה עם שאלוט; להפריש. מחסנית את העלים ואת קוצצים גס; להפריש. לגרוס את fontina על החורים הגדולים של פומפיה תיבת (אתה צריך בערך 1 כוס); להפריש.
מניחים את הצנוברים על תבנית אפייה וטוסט בתנור (להעביר את השום לצד) עד הזהב, כ 6 דקות.
להעביר את האגוזים ללוח חיתוך כדי להתקרר, על 2 דקות. דק קוצצים ולהעביר אותם לקערה בינונית.
הוסף 1 כף של השמן ואת panko, באמצעות האצבעות שלך, לערבב עד בשילוב שווה; להפריש.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיף את השאלוט וגבעולי הרסיס, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מוסיפים את עלי הצ ' ארד, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול, כ 4 דקות; להסיר מהחום.
להעביר את תערובת chard ללוח חיתוך, דק קוצצים, ולחזור למחבת; להפריש.כאשר השום הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את שיני קלוי מעורם למחבת עם תערובת chard. באמצעות מרית, לרסק את שיני שום נגד הצד של המחבת ומערבבים לתוך תערובת chard לשלב.
מוסיפים את פונטינה, גבינת שמנת, שמנת חמוצה, ומלח ופלפל נמדדים ומערבבים עד התערובת משולבת באופן שווה.
העברה לתבנית אפייה שמורות העליון עם תערובת אגוז panko-אורן.
אופים עד חום זהוב על גבי, הקצוות מבעבעים, ואת לטבול מחומם דרך, כ 20 דקות.