Cherry-טביעת אצבע שוקולד
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 679 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעווה ונייר קלף, דובדבנים, קקאו תהליך הולנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו טביעות אצבע של Cherry, טארט דובדבן פאדג'טביעות אצבע, ו טביעת אצבע משוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
משרים דובדבנים קצוצים יבשים בליקר דובדבנים 1 שעה.
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד חלקה. מערבבים בקקאו, וניל, ודובדבנים ספוגים עד מעורבב.
מערבבים יחד קמח והבא 2 מרכיבים. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב.
צור בצק לכדורים בגודל 1 אינץ ' (כ-1 כף. לכל כדור), ולמקם 2 סנטימטרים זה מזה על נייר קלף מצופה בדפי אפייה. לחץ על אגודל או קצה של כף עץ לתוך כל כדור, ויצרו הזחה.
אופים ב 350 במשך 12 עד 14 דקות או עד הקצוות הם זהובים. מגניב על גיליונות אפייה 1 דקה; להעביר מתלים תיל. מגניב לגמרי.
מיקרוגל שוקולד לבן פירורים ושמנת בקערה בטוחה במיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות. כפית 1/2 כפית. תערובת שוקולד לתוך כל חריץ.
בואו לעמוד עד תערובת שוקולד לבן הוא מוצק (כ 1 שעה). לאחסן במיכלים אטומים.