קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

Chilaquiles בקר

Chilaquiles בקר
Chilaquiles בשר עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך אבוקדו, 1/4 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: Chilaquiles, Chilaquiles, ו Chilaquiles צ'ה צ' ה צ'ה.

הוראות

1
שמור 2 כפות. כוסברה; מקום שנותר כוסברה בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים עגבניות, רוטב, צ ' ילי וחצי בצל; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
בשר חום במחבת nonstick גדולה; לנקז, הזמנת בשר במחבת. מערבבים חתיכות tostada ותערובת עגבניות; לבשל על חום בינוני-נמוך 8 דקות., ערבוב מדי פעם. למעלה עם גבינה; כיסוי. מבשלים על אש נמוכה 3 דקות. או עד שנמס.
מרכיבים שתצטרך
TostadasTostadas
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מגישים עם שמנת חמוצה, בצל שנותר, אבוקדו וכוסברה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות