Chipotle-מנגו עוף ברביקיו עם כוסברה Chimichurri
לך לחנות ותביא עלי כוסברה, עור-על, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Chipotle הכוסברה ברביקיו ירכיים עוף + בגידה, צ'יפוטלה-סלט עוף ברביקיו מנגו, ו טאקו עוף רך עם כוסברה Chimichurri ו טורטיות תירס תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
שים את המנגו, כוסברה, צ ' יפוטלס, רוטב adobo, חומץ, שום, מיץ לימון, שמן קנולה, 1 כף מלח 1 כפית פלפל במעבד מזון מחית עד חלקה. להתאים את התיבול לפי הטעם.
לזרוק את העוף עם חצי מתערובת מנגו בשקית פלסטיק resealable ועיסוי כדי לצפות את העוף עם הרוטב. מקררים לפחות 6 שעות כדי להשרות.
שים את החצי השני של תערובת מנגו בסיר קטן ומבשל על אש נמוכה עד עבה, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. מתבלים במלח. הניחו בצד חלק מרוטב המנגו המבושל להגשה והשתמשו בשאר לצלחת.
מחממים גריל בינוני ומברשת עם שמן קנולה.
הסר את העוף מן המרינדה, צחצוח את המרינדה עודף אז זה לא לשרוף, ולשים על הגריל. גריל העוף, מפנה, עד מבושל דרך, כ -30 דקות, צולה עם רוטב מנגו המבושל במהלך 5 הדקות האחרונות.
מערבבים את הכוסברה, פטרוזיליה, בצל ירוק, שום, שמן זרעי ענבים, אגבה, מיץ ליים, מלח ופלפל לפי הטעם במעבד מזון ודופק לקצוץ בערך. המשך עיבוד עד שהרוטב קצוץ דק אבל לא חלק (זה לא צריך להיות מחית). הניחו בצד לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
מעבירים את העוף למגש ומגישים עם צ 'ימיצ' ורי ורוטב המנגו השמור.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Masia Puigmolto יכול Xa לברוט קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה]()
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה