לך לחנות ותביא עלי כוסברה, עור-על, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Chipotle הכוסברה ברביקיו ירכיים עוף + בגידה, צ'יפוטלה-סלט עוף ברביקיו מנגו, ו טאקו עוף רך עם כוסברה Chimichurri ו טורטיות תירס תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את המנגו, כוסברה, צ ' יפוטלס, רוטב adobo, חומץ, שום, מיץ לימון, שמן קנולה, 1 כף מלח 1 כפית פלפל במעבד מזון מחית עד חלקה. להתאים את התיבול לפי הטעם.
לזרוק את העוף עם חצי מתערובת מנגו בשקית פלסטיק resealable ועיסוי כדי לצפות את העוף עם הרוטב. מקררים לפחות 6 שעות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
שים את החצי השני של תערובת מנגו בסיר קטן ומבשל על אש נמוכה עד עבה, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. מתבלים במלח. הניחו בצד חלק מרוטב המנגו המבושל להגשה והשתמשו בשאר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4
מחממים גריל בינוני ומברשת עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר את העוף מן המרינדה, צחצוח את המרינדה עודף אז זה לא לשרוף, ולשים על הגריל. גריל העוף, מפנה, עד מבושל דרך, כ -30 דקות, צולה עם רוטב מנגו המבושל במהלך 5 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
מערבבים את הכוסברה, פטרוזיליה, בצל ירוק, שום, שמן זרעי ענבים, אגבה, מיץ ליים, מלח ופלפל לפי הטעם במעבד מזון ודופק לקצוץ בערך. המשך עיבוד עד שהרוטב קצוץ דק אבל לא חלק (זה לא צריך להיות מחית). הניחו בצד לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
אבוקדו האס מעוך קלות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אחוז טקילה בלנקו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מעבירים את העוף למגש ומגישים עם צ 'ימיצ' ורי ורוטב המנגו השמור.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Masia Puigmolto יכול Xa לברוט קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.