Ciambella
Ciambella דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 8 מנות . זה מנות ראשונות יש 631 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו Nonna Mary ' s Ciambella (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. חמאה גיליון עוגיות.
מערבבים את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה במעבד מזון ודופק במהירות להתמזג.
מוסיפים את החמאה הקרה ואת הדופק במהירות עד התערובת דומה פירורי לחם בסדר. בקערה נפרדת, להכות את הביצה, תמצית שקדים וחלב עד חלקה. עם ריצת מעבד המזון, מוסיפים את הנוזל בבת אחת וממזגים 10 עד 15 שניות, עד שהבצק פשוט יוצר כדור.
מעבירים את הבצק ללוח חיתוך משוריין היטב וצורה לתוך יומן באורך 14 אינץ 'ובעובי 1/2 אינץ'. טופס יומן לתוך טבעת במרכז גיליון העוגיות.
אופים במשך 30 עד 35 דקות עד חום זהוב בהיר.
הסר, להעביר מתלה וקריר לטמפרטורת החדר.
חותכים את העוגה לפרוסות בעובי של 1 אינץ', למעלה עם כף כל אחד מהענבים האדומים בסירופ והערמונים המקורמלים. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים.
מערבבים סוכר, מים ויין בסיר. להעלות לרתיחה המסת כל הסוכר בנוזל.
מוסיפים את הענבים ומבשלים עד שהם בקושי מתפוצצים. שמור חם עד מוכן לשרת.
מחממים תנור ל 400 מעלות F. עם סכין קילוף להבקיע את החלק התחתון של כל ערמון עם מקום "x" על תבנית אפייה וצולים במשך 20 דקות.
הסר ערמונים מהתנור לקלף את הקליפות. בתוך מחבת גדולה להמס חמאה להוסיף את הערמונים ומבשלים על אש נמוכה לאט מאוד עד חום. ברגע שיש להם קרמל במשך כ 5 דקות להוסיף את הסוכר ולזרוק. אפשר caramelize עוד 5 עד 6 דקות.