Clafouti דובדבן שקדים
דובדבן שקדים Clafouti דורש על 1 שעה ו 23 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך תמצית שקדים, חלב שקדים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 15%. מתכונים דומים: Clafouti דובדבן-שקדים, Clafouti דובדבן שקדים, ו טארט דובדבן עם פרלין שקדים Amaretto Clafouti.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. חמאה 9 1/2 אינץ צלחת עוגה ומפזרים באופן שווה עם 2 כפות סוכר.
שים את הדובדבנים בצלחת העוגה מוכנה, מתפשטת באופן שווה.
מוסיפים את הביצים, תמצית שקדים, קמצוץ מלח, נשאר 1/3 כוס סוכר וחלב שקדים לקערה בינונית וקציף עד בשילוב. לנפות את הקמח לתערובת הביצה ולטפטף עד חלקה.
יוצקים את תערובת הביצים על הדובדבנים. בזהירות למקם את צלחת העוגה לתוך התנור ואופים עד סט ובוחן עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, אם אתה יכול לחכות כל כך הרבה זמן! ואז אבק קל עם סוכר ממתקים ולפזר את השקדים blanched, אם תרצה, ומגישים.