Clemenceau'd Shrimp from'Treme
מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי שמן זית, שום, אפונה מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Delmonico עוף Clemenceau, Creole Succotash from ' Treme, ו שיבולת שועל ופרפאי פירות יער טריים עם קרם שנטילי מ ' Treme (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. לקלף ולאכול את השרימפס, לוודא לשמור על הראשים מחוברים. מסדרים את השרימפס הקלוף בשכבה אחת על גיליון האפייה מוכן, מכסים בניילון נצמד, ולשמור בקירור עד מוכן לשרת.
מחממים את התנור ל 177°. לשפשף את תפוחי האדמה (אבל לא לקלף), לטפוח יבש, ומניחים אותם בקערת ערבוב גדולה.
טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק בעדינות לערבב היטב מעיל באופן שווה עם השמן.
מורחים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת. פזר את ענפי הקורנית ושום כתוש על גבי. צולים עד למכרז, 25 עד 30 דקות. (תפוחי האדמה יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה.)
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. בעוד המים הוא חימום, להכין אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח, ולאחר מכן הוספת מספיק מים רק כדי לכסות את הקרח.
מוסיפים את האפונה למים רותחים ו blanch רק עד רך, על 2 דקות.
מסננים את האפונה ומיד לצלול אותם לאמבט הקרח כדי לעצור את הבישול ולשמור על צבעם. באמצעות כפית מחוררת, להסיר אותם מהאמבט קרח ולהניח בצד.
באמצעות microplane או החורים הקטנים ביותר על פומפיה תיבת, דק לגרר את גרידת לימון. שים בצד את ההתלהבות. באמצעות סכין חיתוך חדה, להסיר את עורות הלימונים ולהשליך. מעל קערה קטנה, העליון את הלימונים על ידי חיתוך בעדינות בין כל קטע כדי להסיר את הבשר, לתת את הקטעים ליפול לתוך הקערה כמו שאתה עובד. לסחוט את הקליפות ואת עיסת מעל עליונות לימון כדי לחלץ כל מיץ שנותר, ולהשליך את הקליפות. תניח בצד.
להביא 1/4 כוס מים לרתיחה בסיר קטן להגדיר על חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך לטאטא בחמאה הקרה, 1 כף בכל פעם, עד שכל החמאה נמסה וצורות רוטב emulsified מלא. מתבלים לפי הטעם במלח.
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
אם תפוחי האדמה היו מבושלים מראש, לחמם אותם מחדש בתנור 177°.
מניחים את אפונה הצמד סוכר מבושל בסיר בינוני עם 2 כפות מים וחום מעל חום בינוני גבוה עד חם. מתבלים במלח ופלפל. כפית 2 כפות של רוטב חמאה על האפונה ולזרוק למעיל.
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
הסר את מגש השרימפס מהמקרר. מחלקים את שמן קנולה בין 2 מחבת nonstick גדולה וחום מעל חום בינוני גבוה. (לחלופין, אתה יכול לבשל את השרימפס במחבת 1 אבל ב 2 קבוצות; מה שחשוב הוא להימנע צפיפות במחבת.) מתבלים את השרימפס משני הצדדים במלח ופלפל.
הוסף את החסילון למחבתות חמות לצרוב עד שהחסילון מתחיל להפוך אטום, 1 ל 1 1/2 דקות. הפעל את השרימפס ולהמשיך לבשל רק עד מבושל דרך, 1 עד 1 1/2 דקות יותר.
מסדרים את תפוחי האדמה וכפית של אפונה הצמד סוכר במרכז של כל אחד משש צלחות גדולות, יחד עם 3 או 4 שרימפס. מערבבים את קטעי הלימון, גרידה ומיץ לתוך רוטב החמאה וכפית את הרוטב שוב ושוב סביב השרימפס.