קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

Clemenceau'd Shrimp from'Treme

Clemenceau'd Shrimp from'Treme
מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי שמן זית, שום, אפונה מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Delmonico עוף Clemenceau, Creole Succotash from ' Treme, ו שיבולת שועל ופרפאי פירות יער טריים עם קרם שנטילי מ ' Treme (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. לקלף ולאכול את השרימפס, לוודא לשמור על הראשים מחוברים. מסדרים את השרימפס הקלוף בשכבה אחת על גיליון האפייה מוכן, מכסים בניילון נצמד, ולשמור בקירור עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מחממים את התנור ל 177°. לשפשף את תפוחי האדמה (אבל לא לקלף), לטפוח יבש, ומניחים אותם בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוסיפים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק בעדינות לערבב היטב מעיל באופן שווה עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מורחים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת. פזר את ענפי הקורנית ושום כתוש על גבי. צולים עד למכרז, 25 עד 30 דקות. (תפוחי האדמה יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. בעוד המים הוא חימום, להכין אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח, ולאחר מכן הוספת מספיק מים רק כדי לכסות את הקרח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את האפונה למים רותחים ו blanch רק עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מסננים את האפונה ומיד לצלול אותם לאמבט הקרח כדי לעצור את הבישול ולשמור על צבעם. באמצעות כפית מחוררת, להסיר אותם מהאמבט קרח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
באמצעות microplane או החורים הקטנים ביותר על פומפיה תיבת, דק לגרר את גרידת לימון. שים בצד את ההתלהבות. באמצעות סכין חיתוך חדה, להסיר את עורות הלימונים ולהשליך. מעל קערה קטנה, העליון את הלימונים על ידי חיתוך בעדינות בין כל קטע כדי להסיר את הבשר, לתת את הקטעים ליפול לתוך הקערה כמו שאתה עובד. לסחוט את הקליפות ואת עיסת מעל עליונות לימון כדי לחלץ כל מיץ שנותר, ולהשליך את הקליפות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
להביא 1/4 כוס מים לרתיחה בסיר קטן להגדיר על חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך לטאטא בחמאה הקרה, 1 כף בכל פעם, עד שכל החמאה נמסה וצורות רוטב emulsified מלא. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
12
אם תפוחי האדמה היו מבושלים מראש, לחמם אותם מחדש בתנור 177°.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מניחים את אפונה הצמד סוכר מבושל בסיר בינוני עם 2 כפות מים וחום מעל חום בינוני גבוה עד חם. מתבלים במלח ופלפל. כפית 2 כפות של רוטב חמאה על האפונה ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
15
הסר את מגש השרימפס מהמקרר. מחלקים את שמן קנולה בין 2 מחבת nonstick גדולה וחום מעל חום בינוני גבוה. (לחלופין, אתה יכול לבשל את השרימפס במחבת 1 אבל ב 2 קבוצות; מה שחשוב הוא להימנע צפיפות במחבת.) מתבלים את השרימפס משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
הוסף את החסילון למחבתות חמות לצרוב עד שהחסילון מתחיל להפוך אטום, 1 ל 1 1/2 דקות. הפעל את השרימפס ולהמשיך לבשל רק עד מבושל דרך, 1 עד 1 1/2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
17
מסדרים את תפוחי האדמה וכפית של אפונה הצמד סוכר במרכז של כל אחד משש צלחות גדולות, יחד עם 3 או 4 שרימפס. מערבבים את קטעי הלימון, גרידה ומיץ לתוך רוטב החמאה וכפית את הרוטב שוב ושוב סביב השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
18
הגישו מיד.