קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

Clemenceau'd Shrimp from'Treme

Clemenceau'd Shrimp from'Treme
מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי שמן זית, שום, אפונה מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Delmonico עוף Clemenceau, Creole Succotash from ' Treme, ו שיבולת שועל ופרפאי פירות יער טריים עם קרם שנטילי מ ' Treme (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. לקלף ולאכול את השרימפס, לוודא לשמור על הראשים מחוברים. מסדרים את השרימפס הקלוף בשכבה אחת על גיליון האפייה מוכן, מכסים בניילון נצמד, ולשמור בקירור עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
מחממים את התנור ל 177°. לשפשף את תפוחי האדמה (אבל לא לקלף), לטפוח יבש, ומניחים אותם בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק בעדינות לערבב היטב מעיל באופן שווה עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מורחים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת. פזר את ענפי הקורנית ושום כתוש על גבי. צולים עד למכרז, 25 עד 30 דקות. (תפוחי האדמה יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. בעוד המים הוא חימום, להכין אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח, ולאחר מכן הוספת מספיק מים רק כדי לכסות את הקרח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את האפונה למים רותחים ו blanch רק עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מסננים את האפונה ומיד לצלול אותם לאמבט הקרח כדי לעצור את הבישול ולשמור על צבעם. באמצעות כפית מחוררת, להסיר אותם מהאמבט קרח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
באמצעות microplane או החורים הקטנים ביותר על פומפיה תיבת, דק לגרר את גרידת לימון. שים בצד את ההתלהבות. באמצעות סכין חיתוך חדה, להסיר את עורות הלימונים ולהשליך. מעל קערה קטנה, העליון את הלימונים על ידי חיתוך בעדינות בין כל קטע כדי להסיר את הבשר, לתת את הקטעים ליפול לתוך הקערה כמו שאתה עובד. לסחוט את הקליפות ואת עיסת מעל עליונות לימון כדי לחלץ כל מיץ שנותר, ולהשליך את הקליפות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
להביא 1/4 כוס מים לרתיחה בסיר קטן להגדיר על חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך לטאטא בחמאה הקרה, 1 כף בכל פעם, עד שכל החמאה נמסה וצורות רוטב emulsified מלא. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
12
אם תפוחי האדמה היו מבושלים מראש, לחמם אותם מחדש בתנור 177°.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מניחים את אפונה הצמד סוכר מבושל בסיר בינוני עם 2 כפות מים וחום מעל חום בינוני גבוה עד חם. מתבלים במלח ופלפל. כפית 2 כפות של רוטב חמאה על האפונה ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
14
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
15
הסר את מגש השרימפס מהמקרר. מחלקים את שמן קנולה בין 2 מחבת nonstick גדולה וחום מעל חום בינוני גבוה. (לחלופין, אתה יכול לבשל את השרימפס במחבת 1 אבל ב 2 קבוצות; מה שחשוב הוא להימנע צפיפות במחבת.) מתבלים את השרימפס משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
הוסף את החסילון למחבתות חמות לצרוב עד שהחסילון מתחיל להפוך אטום, 1 ל 1 1/2 דקות. הפעל את השרימפס ולהמשיך לבשל רק עד מבושל דרך, 1 עד 1 1/2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
17
מסדרים את תפוחי האדמה וכפית של אפונה הצמד סוכר במרכז של כל אחד משש צלחות גדולות, יחד עם 3 או 4 שרימפס. מערבבים את קטעי הלימון, גרידה ומיץ לתוך רוטב החמאה וכפית את הרוטב שוב ושוב סביב השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
18
הגישו מיד.