Coeur מלוח לה קרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Coeur מלוח לה קרם. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, גרידת לימון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: Coeur à la Crème, Coeur à la Crème, ו Herb Coeur A La Creme.
הוראות
מניחים את גבינת השמנת בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף מקצף שוט עד שהוא מוצק כמו קצפת. עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט להוסיף את השמנת, גרידת לימון, מיץ לימון, מלח ופלפל. הכה במהירות גבוהה עד לתערובת עבה מאוד.
קו coeur 6 אינץ 'עובש לה קרם או מסננת 6 אינץ' עם כמה שכבות של גזה, המאפשר עודף לעטוף מעל הצדדים.
יוצקים את תערובת הקרם לתוך הגבינה וחלק את החלק העליון עם מרית גומי. מקפלים את cheesecloth עודף על החלק העליון של השמנת.
מניחים את התבנית על צלחת או להשעות את המסננת על קערה קטנה. מכסים בניילון נצמד, ומקררים בין לילה.
כאשר מוכן לשרת, unmold את הקרם הפוך על צלחת ויוצקים את chutney מעל, ומאפשר לו לטפטף במורד הצדדים.