Coffeecake חמוציות
גשו לסופר וקנו קמח, חלב, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Coffeecake חמוציות-פקאן, קפה יוגורט-חמוציות, ו קפה וניל חמוציות.
הוראות
עושה 6 עד 8 מנות. מחממים תנור ל 350 ° F.
Pulse חמוציות עם 1/2 כוס סוכר מגורען במעבד מזון עד קצוץ דק (לא פירה).
העברה למסננת ולתת ניקוז תוך ביצוע הבלילה.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. היכו יחד חמאה ונשארו 1/4 כוסות סוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות עם מיקסר עומד או על 8 דקות עם כף יד.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בוניל. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח וחלב לסירוגין בקבוצות, מתחיל ומסתיים בקמח וערבוב עד רק incorporated.
מורחים שליש הבלילה באופן שווה במחבת כיכר חמאה היטב, ואז כפית חצי חמוציות סחוט באופן שווה על הבלילה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' לאורך הצדדים. למעלה עם שליש נוסף של הבלילה ו חמוציות שנותרו, משאיר גבול 1/2 אינץ ' לאורך הצדדים, ולאחר מכן לכסות עם הבלילה שנותרה.
אופים באמצע התנור עד חום זהוב ובוחן מוכנס במרכז יוצא ללא פירורים, 1 עד 1 1/4 שעות. עוגה מגניבה במחבת על מדף 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* Coffeecake ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב לחלוטין, ואז לאחסן בשומר עוגה או עטוף בנייר כסף בטמפרטורת החדר. אם תרצה, חם בתנור 177° 15 דקות לפני ההגשה.