אם יש לכם שברי שומר, שמן זית, גבינת פקורינו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), ו לזניה בחמישה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, כ 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום, זרעי שומר ופפרונצ ' ינו ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים את הנקניק, בשר בקר, רסק עגבניות, עגבניות שימורים ויין אדום. תביא את הרוטב לרתיחה. מנמיכים את החום ולתת לרוטב להתבשל במשך כ -30 דקות לפני הסרת המחבת מהחום. מלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימורים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אבקת זרעי אהבה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בקערה, לשלב את ריקוטה עם 1/2 כוס שמן זית כתית אקסטרה, פטרוזיליה קצוצה ופלפל שחור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה. מתבלים עם 2 כפות מלח. מבשלים את האטריות לזניה על פי ההוראות על החבילה, רותחים אותם עד שהם מכרז אבל עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
ניקוז. לזרוק את האטריות מבושלות ראגו בשר עם גבינת cacciacavallo, תערובת ריקוטה, ובריכות שומר.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto