קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

Crema de Ahuyama o Calabaza (מרק דלעת)

Crema de Ahuyama o Calabaza (מרק דלעת)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל קרם דה Ahuyaman O Calabaza (מרק דלעת). והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 183 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דלעת, מלח ופלפל, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Capón de Ahuyama (דלעת או דלעת ממולאים), Pan Dulce De Calabaza-לחם דלעת מתוק, ו דלעת מסוכרת (Calabazan en Tacha) עבור # SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום בינוני, לחמם את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הגזרים, בצל, שום, בצל ירוק. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתחילים לרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הכמון, קינמון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מוסיפים את הדלעת, הדבש, המלח, הפלפל והמרק, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 25 דקות. באמצעות בלנדר טבילה, מחית את המרק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את החלב והשמנת הכבדה ומבשלים עוד 5 דקות. מצקת את המרק לתוך קערות טפטוף עם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
6
מגישים חמים.