תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל קרם דה Ahuyaman O Calabaza (מרק דלעת). והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 183 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דלעת, מלח ופלפל, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Capón de Ahuyama (דלעת או דלעת ממולאים), Pan Dulce De Calabaza-לחם דלעת מתוק, ו דלעת מסוכרת (Calabazan en Tacha) עבור # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני, לחמם את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הגזרים, בצל, שום, בצל ירוק. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתחילים לרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הכמון, קינמון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מוסיפים את הדלעת, הדבש, המלח, הפלפל והמרק, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 25 דקות. באמצעות בלנדר טבילה, מחית את המרק עד חלקה.