קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

Dansk Aebleskiver (סופגניות דניות)

Dansk Aebleskiver (סופגניות דניות)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Dansk Aebleskiver (סופגניות דניות). מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מספק כ 48 מנות . . גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו פנקייק דני Aebleskiver, כדורי פנקייק דנים (Aebleskiver), ו כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת aebleskiver חשמלית על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הכה יחד את הביצים, חלב חמאה, וחמאה בקערת ערבוב עד חלקה. בהדרגה לטאטא את הקמח, מלח, סוכר, סודה לשתיה, הל לתערובת הביצה עד מעורב באופן שווה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
הלהל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
3
כף 1 כף של התקצרות לתוך כל כוס של מחבת aebleskiver שחומם מראש, ולאפשר לשמן להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
יוצקים הבלילה לתוך כל כוס עד 3/4 מלא. אפשר לבלילה לבשל בחלק התחתון של הכוס 3 עד 4 דקות עד חום זהוב, ולאחר מכן להשתמש שיפוד ארוך או מחט סריגה כדי להרים קצה אחד ולתת לו סיבוב 1/4. הבלילה הלא מבושלת תישפך לתוך הכוס, ותבשל. להמשיך להרים ולהפוך את הקצוות עד הבלילה מבושל באופן מלא לתוך כדור חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר