Dijon Jambalaya
Dijon Jambalaya עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. גשו לסופר וקנו חזיר, פלפל, חרדל דיז'ון אפור, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו 1-2-3 Jambalaya, Jambalaya, ו Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי או סיר כבד גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר חזיר, בצל ופלפלים ירוקים; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים.
מוסיפים עגבניות עם הנוזל שלהם, מרק בשר, אורז, חרדל, רוטב ווסטרשייר, שום טימין; לערבב היטב. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי. מבשלים 25 דקות., ערבוב מדי פעם.
מערבבים שרימפס; לבשל 10 דקות. או עד ששרימפס מבושל דרך.
מוסיפים פלפל שחור; מערבבים היטב.