Dilly Rye Boat Dip
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך שמנת, מיונז, שמיר עשב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו בננה בוט.
הוראות
באמצעות סכין לחם, להסיר את "הכתר" של הלחם. חלול את החלק הפנימי של כיכר, לחתוך קוביות בגודל ביס לטבילה.
בקערה בינונית, תערובת שמנת חמוצה, מיונז, בשר סדוק, תיבול Beau Monde, מלח סלרי, עשב שמיר.
מערבבים היטב, מכסים, ומקררים לפחות 1 שעה.
כפית לטבול צונן לתוך כיכר הלחם החלול, ומגישים עם לחם קוביות לטבילה.